Geçmiş olsun.Resimler Eğirdir gölü kenarından mı yoksa Denizli Acıgöl mü ?
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
eğirdir gölü ama süper bi manzara vardı fotolarda tam çıkmadı malesef
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Üniversiteyi Ispartada okumuştum.Eğirdirde de kaldım 1-2 hafta.Hafta sonu sazan levrek yemeye giderdik göle
Geçen sene Ispartaya gitmiştim Insignia ile.Öğrenci iken züürt gezdiğimiz yerlerden bu arabayla geçmek güzel olmuştu.Hafta sonu olmasaydı okula da giderdim bir iki asistanı görmek için.
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
anladım... bende balıkesirden geçerken aynen sizin gibi luyorum ve mümkünse o yolu kulalnmak pek istemiyorum...
Geçmiş olsun Gökhancım,sulu yolların seni bozduğunu kendin söylemiştin...Daha dikkatli olmalısın ihihi
Kazasız belasız atlattığına sevindim..Bu arada bu fotoları işyerindekiler görmüyorlar değil mi?? Anlarsın yaa haha
Bu arada bizim araçların lastikler oldukça geniş 225-245 mm.Su birikintilerine dikkatli girmek gerekir kızaklanmaya çok müsait lastikler.Şirket aracımda 165 mm ihihi ihihi lastik var suyu jilet gibi yarıyo ama Insignia su kayağı yapmak ister gibi.
Geçmiş olsun Gökhancım,sulu yolların seni bozduğunu kendin söylemiştin...Daha dikkatli olmalısın ihihi
Kazasız belasız atlattığına sevindim..Bu arada bu fotoları işyerindekiler görmüyorlar değil mi?? Anlarsın yaa haha
ben her işimi yasal yaparım abi bişey olmaz merak etme
Bu arada Taner bey size katılıyorum gerçekten araba su kayağı yapmak istiyor resmmen
Yorum