Abilerim can abilerim her ikinizinizinde doğum günü kutlu olsun. Rabbim sağlıklı huzurlu imanlı nice yaşlar daha nasip etsin. Organizasyon hızlı gelişti geç haberim oldu katılamadım. Ama gönüller bir olduktan sonra gerek varmı derde tasaya. Nice yaşlara. Hamd olsun ki güzel dostlugumuz var. mutlulumuz daim olsun
Şimdi gördüm. Müthiş bir organizasyon olmuş.
Nice sağlıklı mutlu yıllara Mustafa .
Doğum günün kutlu olsun.
Kardeşliğimize hertürlü abiliğini ve kardeşliğini eksiksiz destelerenin ve yardımseverliğini Allah kabul etsin .
Yıllarca hep beraber nice doğum günlere.
obaa
Doğum gününüzü her ikiniz içinde ayrı ayrı Kutlarım.
team ailesi olarak tüm güzellikleri incelikleri yapanibilecek güçtesiniz...
dostlugunuz arkadaslıgınuz sevginiz saygınız hiç bozulmasın inşallah
Mustafam, can kardeşim, doğum günün kutlu olsun. Rabbim hayırlı, sağlıklı nice güzel yıllara eriştirmeyi "TÜM SEVDİKLERİNLE" birlikte nasip eylesin artık İnşAllah...
Sende 30lu yaşlara merdiven dayadın artık, elini çabuk tut! İyi ki doğdun Kardeşim, iyi ki bizimlesin, iyi ki sarı kadife takımınla o sabah tanımışım seni Arslan Mustafam...
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Kalbi güzel, Gönlü güzel, Kendi güzel insan Mustafa Keleş
Doğum gününü en içten dileklerimizle kutlar, tüm sevdiklerinle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu nice yıllar geçirmeni temenni ederiz.
İyiki varsın iyiki tanımışız seni
obaa obaa
Canım kardeşim Mustafam
Yeni yaşının mutluluk getirmesini ve herşeyin
gönlünce olmasının dilerim kardeşim.
Doğum günün kutlu olsun kardeşim.
Rabbim herşeyi o güzel gönlüne göre
en iyisini en alasını versin.
Sağlık, mutluluk dolu bir hayat yaşa Mustafam.
[center] İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)
Benim canım kardeşim Mustafam seni tanıdığım günden beri en küçük kardeşim gibi seviyorum ailenede böyle saygılı dürüst bir delikanlı yetiştirdikleri için saygı duyuyorum nice senelere inşallah hep beraber güzel günler geçiririz inşallah obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum