Mustafam, can kardeşim, doğum günün kutlu olsun. Rabbim hayırlı, sağlıklı nice güzel yıllara eriştirmeyi "TÜM SEVDİKLERİNLE" birlikte nasip eylesin artık İnşAllah...
Sende 30lu yaşlara merdiven dayadın artık, elini çabuk tut! İyi ki doğdun Kardeşim, iyi ki bizimlesin, iyi ki sarı kadife takımınla o sabah tanımışım seni Arslan Mustafam...
canım Ahmedim , hep birlikte nice nice seneler geçiririz inşallah.. hayırlısıyla bende inşallah dünya evine girer , sizin kervana katılırım
normalde o kahverengi takımı giydiğim güne lanet ederdim ama sizin gibi abilere kardeşlere sahip olma vesilesi olduğu için şükrediyorum
Kalbi güzel, Gönlü güzel, Kendi güzel insan Mustafa Keleş
Doğum gününü en içten dileklerimizle kutlar, tüm sevdiklerinle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu nice yıllar geçirmeni temenni ederiz.
İyiki varsın iyiki tanımışız seni
obaa obaa
İnal ailesinin temel taşı Kamil abim bende iyiki sizi tanımışım iyiki varsınız , hep birlikte nice nice senelere inşallah..
Canım kardeşim Mustafam
Yeni yaşının mutluluk getirmesini ve herşeyin
gönlünce olmasının dilerim kardeşim.
Doğum günün kutlu olsun kardeşim.
Rabbim herşeyi o güzel gönlüne göre
en iyisini en alasını versin.
Sağlık, mutluluk dolu bir hayat yaşa Mustafam.
Yılmaz babam benim ,sen her daim bana abi , kardeş , dost , baba.. hepsi oldun , Allah razı olsun senden..
Benim canım kardeşim Mustafam seni tanıdığım günden beri en küçük kardeşim gibi seviyorum ailenede böyle saygılı dürüst bir delikanlı yetiştirdikleri için saygı duyuyorum nice senelere inşallah hep beraber güzel günler geçiririz inşallah obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa
benim canım Volkan abim , bende seni öz abim gibi severim biliyosun , çok kıymetli , çok değerlisin her zaman.. iyi dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim , sizin gibi abilerim olduğu için çok şanslıyım çok şükür..
Allah c.c. hayırlı uzun bir ömür versin. Yaptıkları yapacaklarına ışık tutan mustafa abim. Yolun açık olsun. Bu dünyada gönüllere inşa ettiğin sevgi saygı hoşgörü bahçesi, ebedi hayatta da sonsuz huzura dönüşsün. Sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara oleyy obaa
Ömerim çok teşekkür ederim güzel kardeşim , Rabbim hayırlı bir ömür nasip eder de inşallah , bu yolda hep birlikte devam ederiz..
Mustafam , her zaman söylerim,kardeşim olsan bu kadar severim seni..
Yüce Allah seni yetiştiren Ana babadan razı olsun. Ne mutlu ki onlara senin gibi yardımsever , Cömert yüreği sevgi dolu , çalışkan ve akıllı bir oğul nasip etmiş. İnşaallah benim oğullarım da senin gibi olurlar..
Her zaman mutlu ol kardeşim, nice mutlu senelere ..
Doğum günün kutlu olsun.
obaa obaa obaa obaa obaa obaa
canım Bülent abim , benim için bundan büyük iltifat olamaz herhalde , Allah razı olsun..inşallah layık olabilirim buna
hep birlikte ömrümüz boyunca mutlu ve huzurlu olalım inşallah..
Yorum