Ynt: ''Doğum günün kutlu olsun Kadir'' kdristnbl(27)
Orjinal yazı sahibi: izzetmemis
Doğum günün kutlu olsun Kadir. Rabbimden nice mutlu huzurlu yıllara yaşlara kavuşmanı dilerim. İnşAllah neşen hiç kaybolmaz. Kendine iyi bak . Allaha emanet ol...
obaa obaa obaa
Saol İzzet ağabey.
Orjinal yazı sahibi: ertugrulh
Nice sağlıklı mutlu yıllara.
Teşekkürler
Orjinal yazı sahibi: gezgin_insignia
Eyvallah
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
Sağolun
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
Kadir'im Can Kardom, Küçük kardom Adamın dibi İyi ki doğdun iyiki varsın , O gülen Yüzün daima neşe ile güler inşallah. Bu doğum gününü yine ilk biz kutladık inşallah seneye hayat arkadaşın ile kutlarsın.
obaa obaa obaa obaa obaa obaa
Kardom Güzel insan,Diyecek birşey bulamadım öpüyorum çok.
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Orjinal yazı sahibi: mstfkls
davası uğruna geleceğini hiçe sayıp acı ve kederlerini kısmen sararan dişleriyle kapatıp bize her daim iyi görünen kıymetli kardeşim.. ihihi ihihi ihihi
Rabbim en kısa zamanda sana hayırlı bir eş nasip etsin ve o kardeşimizde seni bu davadan kurtarsın inşallah.. bir evet çok şeye gebe olucak
ömrün boyunca hep mutlu ol , huzurlu ol ve hep bizimle ol.. iyiki doğdun , iyiki varsın..
Dostum, can yoldaşım,Dava arkadaşım Canımdan çok seviyorum seni kardeşim . İste dünyamızı değiştirelim. İste zamanı durduralım. Bugün hiç bitmesin. Doğum günün kutlu olsun Kardeşim.İyiki varsın....
Orjinal yazı sahibi: Erhktn
Dostum, can yoldaşım,Dava arkadaşım Canımdan çok seviyorum seni kardeşim . İste dünyamızı değiştirelim. İste zamanı durduralım. Bugün hiç bitmesin. Doğum günün kutlu olsun Kardeşim.İyiki varsın....
Has kardom,dost lafının eş anlamlısı,teşekkür ederim.
Hep birlikte nice senelere inşallah.
İnsigniateam 'in delikanlısı iyi ki doğmuşsun iyiki de tanımışım seni. O gülen yüzün hiç solmasın, heyecanın hiç bitmesin..
Nice mutlu yıllara kardeşim..
obaa obaa obaa obaa obaa obaa
Yorum