Ynt: insigniateam in baş mimari fatih abimin,Nami deger facomX abimin dogum günü
Orjinal yazı sahibi: omfaya
Allah c.c. sağlıklı neşeli mutlu huzurlu güzel bir ömür versin. Gönlünü sonuna kadar açabilen bir insan tanıdım. Bir çok huyunu örnek edindim.
Fatih hocam başta ailen sonrasında çevren tüm sevdiklerinle nice senelere inşallah obaa obaa obaa
Sevgili kardeşim ömer teşekküerler bende sende güzellikler gördüm bu güzelliklerini hep koru.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Ynt: insigniateam in baş mimari fatih abimin,Nami deger facomX abimin dogum günü
Sevgili agabeyim;
Yeri geldi arkadas, yeri geldi ogretmen ,yeri geldi agabey yeri geldi baba oldun,bizlere hep dogruyu gosterdin ve gostermeye devam ediyorsun,bu platformun bas mimarisin,mevlana misali ne olursan ol yine gel rolun bizlere cok sey kazandirdi.
Rabbimden yeni yilini ve sonraki yillarini saglikli,huzurlu,bereketli gecirmesini en icten sekilde dilerim
Hep
Birlikte bizimle sevdiklerinle ailenle mutlu guzel gunlerin olsun ellerinden operim yol gostericimiz Alfamiz
Allah tum kotuluklerden,nusubetlerden,serlerden seni ve sevdiklerini korusun.
Yazicak o kadar cok seyler varki daha buralara sigmaz,koca kalpli REİS
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Doğum günün kutlu olsun Fatih Abi obaa
Söylenecek o kadar çok söz var ki... Ben kısaca iyi ki varsın diyorum clapclap
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Abicim allah hayırlı uzun ömürler versin yeni yaşın yeni iyilikler haberler getirsin doğum günün kutlu olsun...
2014 Beyaz İnsignia 1.6 T 170 HP Cosmo+Stil Paket(19 Jant+Deri Koltuk+Bose Ses Sistemi)- Ayna Altı Led-Photon Xenon Pro Kit-Tavan Kaplama-4 Çıkış Egzoz NAMI DİĞER "GEMİCİK" '34 JU 7764'
Yorum