Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insigniateam in baş mimari fatih abimin,Nami deger facomX abimin dogum günü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insigniateam in baş mimari fatih abimin,Nami deger facomX abimin dogum günü

saygıdeğer büyüğüm , kalender insan , abim , dostum , büyük kardom , Yozgatın yetiştirdiği ender güzellikteki mübarek insan ihihi , hayatım boyunca her yaş grubundan arkadaşlarım ve dostlarım oldu..

ve bunun gereğince kişisel ilişkilerimde bazen karşımdakiyle birlikte büyüdüm , olgunlaştım.. bazende daha toymuşum gibi davrandım.. ama özellikle seninle olan ilişkilerimde hiçbir zaman daha olgun veya yaşça
    daha büyük görünmeye çalışmadım , gerek duymadım , çünkü sen her zaman benim yaşıma inip benimle akran olarak ilgi , alaka gösterdin . Ve bu sayede hiçbir şekilde aramızdaki yaş uçurumunu hissetmedim..

ne mutlu sana bu ailenin içinde kapısını çalacak onlarca dostun var , ve ne mutlu bizlere ; senin gibi bir abimiz , büyüğümüz var..

iyiki doğdun , iyiki varsın , ömrün boyunca Rabbim kalan tüm doğum günlerini ailenle ve ailemizle birlikte huzur ve mutluluk içinde kutlamayı nasip etsin inşallah..

obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa
    www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Ynt: insigniateam in baş mimari fatih abimin,Nami deger facomX abimin dogum günü

Doğum günün kutlu olsun abi, sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı huzurlu yaşlara.
      insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: maxut
        Doğum gününüz kutlu olsun Fatih Bey.
        .
        Tanışmasakda sitenin en ilgili ve bilgili yetkililerinden birisi olarak iletilerinizden faydalanmışımdır.
        .
        Arada mesafede olsa iyi niyetiniz anlaşılıyor. Sevdiklerinizle bir ömür mutlu bir hayat geçirmeniz dileğimle.
        Teşekkürler bir gün görüşürüz inşallah

Orjinal yazı sahibi: smg05
        Nice senelere Fatih abi.

Ailenle, sevdiklerinle, Insigniateam ile nice mutlu yıllara
        Teşekkürler Muharremim

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
        Doğum günün kutlu olsun Reis, Rabbim evlatlarınla, ailenle sağlıklı, sıhatli, huzur içinde nice senelere eriştirsin inşallah.
        44 Malatya yaşın kutlu olsun. İnşallah Yozgat'ı, Düzce'yi hatta daha nice yeni kurulacak şehirler yaşınıda erişmeyi nasip etsin
        Sen bizim abimiz, reisimiz, yol göstericimiz, moderatörümüz, büyüğümüzsün, sen bu forumun herşeyisin. Seni sevmeyen ölsün be Fatih Abim

obaa obaa obaa obaa obaa
        Ahmetim teşekkürler Allahım sana 3 rakamlı plakalar nasip eylesin
        Nice yıllara hep beraber diyelim

Orjinal yazı sahibi: mstfkls
        saygıdeğer büyüğüm , kalender insan , abim , dostum , büyük kardom , Yozgatın yetiştirdiği ender güzellikteki mübarek insan ihihi , hayatım boyunca her yaş grubundan arkadaşlarım ve dostlarım oldu..

ve bunun gereğince kişisel ilişkilerimde bazen karşımdakiyle birlikte büyüdüm , olgunlaştım.. bazende daha toymuşum gibi davrandım.. ama özellikle seninle olan ilişkilerimde hiçbir zaman daha olgun veya yaşça
        daha büyük görünmeye çalışmadım , gerek duymadım , çünkü sen her zaman benim yaşıma inip benimle akran olarak ilgi , alaka gösterdin . Ve bu sayede hiçbir şekilde aramızdaki yaş uçurumunu hissetmedim..

ne mutlu sana bu ailenin içinde kapısını çalacak onlarca dostun var , ve ne mutlu bizlere ; senin gibi bir abimiz , büyüğümüz var..

iyiki doğdun , iyiki varsın , ömrün boyunca Rabbim kalan tüm doğum günlerini ailenle ve ailemizle birlikte huzur ve mutluluk içinde kutlamayı nasip etsin inşallah..

obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa
        Mustafam teşekkürler, Bende sizleri bir kardeşten ayırmadım elimden geldiğince sizlere abilik yapmaya çalışıyorum ne mutlu bana ki sizleri tanımışım
        Allahıma şükürler olsun birlikteliğimiz daim olsun

Orjinal yazı sahibi: ulas79
        Doğum günün kutlu olsun abi, sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı huzurlu yaşlara.
        Ulaş hocam teşekkürler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Forumumuzun ton ton amcası Fatih amca haha doğum günün kutlu olsun Allahtan sevdiklerinle ve ailenle nice Mutlu yıllar geçirmeni dilerim seni çok seviyoruz iyiki tanımışız seni obaa obaa obaa obaa

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
            Forumumuzun ton ton amcası Fatih amca haha doğum günün kutlu olsun Allahtan sevdiklerinle ve ailenle nice Mutlu yıllar geçirmeni dilerim seni çok seviyoruz iyiki tanımışız seni obaa obaa obaa obaa
            Çok ton ton kardeşim volkan iyi temennilerin için teşekkürler

Yorum

değerli Fatih abim, yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun, nice sağlıklı, mutlu, huzurlu, imanlı uzun ömürlere Allah seni başımızdan eksik etmesin iyi ki varsın urock urock urock urock urock urock urock urock

Yorum

Ah canım! Yaşlandın mı sen! Merak etme sen tanıdığım en tatlı ihtiyarsın

Sadece benden önce doğman abim yapıyor seni. Su koymaktan başka bir işe de yarar kardeşler. Bir de abilerini çok severler ve doğum günlerini hiç unutmazlar.

Yeni yaşın dilediğin tüm güzellikleri, beklemediğin sürprizlerle getirsin güzel yürekli abim alfa erkegi yozgatin hasin erkegi,abimiz, arakadisimiz. Mutlu yıllar nice mutlu yillara ailenle ve kardesinlerinle !

obaa obaa obaa obaa obaa

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Fatih Reis Hayatımızda kaç tane çok yakın olduğumuz değer verdiğimiz arkadaşlarımız, dostlarımız vardır ki
                  Nice yaşlara sağlıkla huzurla....

clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap

Opel Insignia COSMO 34FG350 2.0 CDTI 160hp AS

Yorum

Vay arkadaş altı üstü bir doğum günü kutlayacaksınız, herkes destan yazmış.
                    Doğum günün kutlu olsun abi

Bu kadar işte ya
                    InsigniaTEAM

Yorum

Neyse bunu yazdım diye yarın hatırlatırım beni bi dövüverirsin

Sevgili Fatih Abi,
                      Seni tanıdığımız güne şükürler olsun, Allah birlik beraberliğimizi bozmasın, seni başımızdan eksik etmesin,
                      İyi ki tanımışız, iyi ki tanışmışız,
                      Nice başarılı işlere, güzel günlere, ailenle birlikte sağlıklı sıhhatli nice yıllara clapclap obaa

Bu da benden özel doğum günü hediyen ancak fotoğraflar silinmiş maalesef, umarım zamanında yedeğini almışsındır

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü
                      InsigniaTEAM

Yorum

Doğum gününüz kutlu olsun Fatih bey. Sağlıklı, mutlu, hep sevdiklerinizle birlikte çok uzun yıllarınız olsun. Sevgilerle..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                          değerli Fatih abim, yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun, nice sağlıklı, mutlu, huzurlu, imanlı uzun ömürlere Allah seni başımızdan eksik etmesin iyi ki varsın urock urock urock urock urock urock urock urock
                          Sevgili kardesim Ömer Faruk teşekkürler

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
                          Ah canım! Yaşlandın mı sen! Merak etme sen tanıdığım en tatlı ihtiyarsın

Sadece benden önce doğman abim yapıyor seni. Su koymaktan başka bir işe de yarar kardeşler. Bir de abilerini çok severler ve doğum günlerini hiç unutmazlar.

Yeni yaşın dilediğin tüm güzellikleri, beklemediğin sürprizlerle getirsin güzel yürekli abim alfa erkegi yozgatin hasin erkegi,abimiz, arakadisimiz. Mutlu yıllar nice mutlu yillara ailenle ve kardesinlerinle !

obaa obaa obaa obaa obaa

Erhanım ketenim kardeşim teşekkürler

Orjinal yazı sahibi: mehmet şeker
                          Fatih Reis Hayatımızda kaç tane çok yakın olduğumuz değer verdiğimiz arkadaşlarımız, dostlarımız vardır ki
                          Nice yaşlara sağlıkla huzurla....

clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap
                          Mehmetim sende yakın takiptesin maşallah dostluğumuz daim olsun teşekkürler.

Orjinal yazı sahibi: cagri
                          Vay arkadaş altı üstü bir doğum günü kutlayacaksınız, herkes destan yazmış.
                          Doğum günün kutlu olsun abi

Bu kadar işte ya
                          Çağrıcığım teşekkürler hediyen yiyeceğin dayaklardan seni kurtaramadı hatırlatmayı unutma teşekkürler.

Orjinal yazı sahibi: ahmet62
                          Doğum gününüz kutlu olsun Fatih bey. Sağlıklı, mutlu, hep sevdiklerinizle birlikte çok uzun yıllarınız olsun. Sevgilerle..
                          Ahmet Abim iyi dilek ve temennileriniz için teşekkürler.

Yorum

Gelelim günün özetine;

Doğum günü mesajım için yarışan kardeşlerime çok teşekkürler.
                            Yaşça benden büyük olup beni sabahın ilk ışıklarında arayan abilerime ve gün içinde arayan kardeşlerime teşekkürler.
                            Forumdan ,whatapp tan ve sms olarak doğum günümü kutlayan tüm sevenlerime teşekkürler.
                            Kendisi burada olmasa da yarım elma gönül alma hediye gönderen kardeşime teşekkürler

Fırsat bulup canı gönülden mesajlarını yazan ve yazamayan beni şahsen tanıyan ve forum gıyabında tanıyan bütün abilerime akranlarıma kardeşlerime canı gönülden teşekkür ederim.

iyi ki varsınız

Allahım muhabbetimizi kardeşliğimizi daim etsin

Yaşasın Insignia Team kardeşliği

Yorum

ihihi
                              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                              [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy

ihihi
                                Teşekkürler doktorum civanim

Yorum

İşleniyor...
                                X