Ynt: Doğum günün kutlu olsun Murat Hocam insgna44 (35)
Murat Hocam yüzyüze tanışamasakta,telefondan,buradani,sosyal alemden bir hukukumuz mevcut
Nice seneler dilerim,Rabbim her geçen yılında sana sağlık sıhhat huzur ve acı vermesin,geçmiş senelerini arattırmasın.
oleyy cool
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
Murat Hocam yüzyüze tanışamasakta,telefondan,buradani,sosyal alemden bir hukukumuz mevcut
Nice seneler dilerim,Rabbim her geçen yılında sana sağlık sıhhat huzur ve acı vermesin,geçmiş senelerini arattırmasın.
oleyy cool
Saol kadirim teşekürler.. 2013 -14- 15 gelemedik.. 2016 ilk bulusma da kısmet değilmiş.. ama bu sene size haber vermeden bir persembe bulusmasında artık farikamı olur oflumu lezzet yada sakir mi bilemiyorum bir yerde gorusecez inşallah..
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Orjinal yazı sahibi: insgna44
Orjinal yazı sahibi: ratip
Nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere hocam.
Saol ratip teşekkür ederim.. Geçenlerde senin KRR 79 Malatya da idi.. Haberin olsun.
Sorma abi, yaramı deşme benim
Ben İstanbul'da sattıktan yakşalık 20 gün sonra Malatya'ya tekrar satılmış araba. Bir de haciz koymuş Vergi Dairesi üzerine
Eşim bile gidip bulup geri alacağım o arabayı sana diyor ihihi
34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Orjinal yazı sahibi: insgna44
Nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere hocam.
Saol ratip teşekkür ederim.. Geçenlerde senin KRR 79 Malatya da idi.. Haberin olsun.
Sorma abi, yaramı deşme benim
Ben İstanbul'da sattıktan yakşalık 20 gün sonra Malatya'ya tekrar satılmış araba. Bir de haciz koymuş Vergi Dairesi üzerine
Eşim bile gidip bulup geri alacağım o arabayı sana diyor ihihi
Gecenlerde otoparktan cikarken gördüm.. plaka yabancı gelmedi.. Fatih abiye sordum.. Bi daha denk gelirse bir kaç foto cekeyim..)
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Yorum