Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İyiki dogdun kardolarin en tatlisi (mstfkls)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İyiki dogdun kardolarin en tatlisi (mstfkls)

Sevgili canim kardesim bu guzel gunu yanimda oldugun icin cok mutluyum iyiki dogmusun allah sana ailen ile ve bizlerle en onemlisi benimle uzun yillar nasip etsin iyiki dogmusun seni seviyoruz iyiki varsin benim temiz kalpli kardesim... obaa obaa obaa obaa

ORJİNAL F10 MSPORT

Ynt: İyiki dogdun kardolarin en tatlisi (mstfkls)

Mustsfam değerli dostum
    Dostluk, mantar yemeği gibidir.
    Zehirli veya zehirsiz olup olmadığı
    ancak yendikten sonra belli olur.
    Sen benim için harika bir dost olduğunu
    belli ettin her zaman.
    İyi ki doğdun canım kardeşim
    [center]
    İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Dunyanin en iyi niyetli kardosu,yuzundeki gulus,bakislarindaki karizma,sesindeki o guzel
      Ton bir omur boyu sursun,Rabbim huzurlu,saglikli,mutlu bir hayat versin insallah sen bunu hakediyorsun,opuyorum cok,iyiki varsin iyiki tanimisiz seni ...
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

canım kardeşim . İyi niyetli mustafam iyiki seni tanımışım adam gibi adam yüce rabbim sana bir ömür gülmeyi ve daha nice seneler nasip etsin.Daha çok yazılacak şey var ama buraya sığmaz. Canım mustafam iyiki doğdun iyiki varsın iyiki yanımdasın

Yorum

oleyy clapclap
          2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

nice mutlu yıllara allah hep güldürsün yüzünü

Yorum

Kardeşim iyi ki seni tanıdım. Allahım sana sevdiklerinle ve sağlıkla gecirecegin hayırlı uzun bir ömür nasip eder inşallah... Yüzündeki gülümsemenin tüm hayatına yayılması dileğiyle iyi ki doğdun... obaa obaa

Yorum

Övgü ve güzel bütün sözleri hakeden insan.. dogum günün kutlu olsun.. bir ömür mutlu huzurlu ve sağlıklı nice yıllara yaşlara olsun Mustafa kardeşim.. obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Huyuyla, duruşuyla, karakteriyle, yaptıklarıyla dünyaya gelebilecek nadide insan, iyi ki seni tanışımız, Allah bir ömür sağlık mutluluk ve huzur versin, nice yıllara
                  InsigniaTEAM

Yorum

Eminim ki hakkında kötü söz söyleyecek kimse olmayacaktır.
                    İhtiyaç duyulduğu anda yanında olan,hiçkimseyi kırmayan,insan gibi insan,kardeş gibi kardeş,dost gibi dost oldun benim için,
                    Allah her zaman yolunu açık etsin iyi ki doğmuşsun,iyi ki de tanımışım seni,
                    Ömrün sağlık ve mutlulukla geçşin..

obaa obaa obaa obaa obaa obaa
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
                      Sevgili canim kardesim bu guzel gunu yanimda oldugun icin cok mutluyum iyiki dogmusun allah sana ailen ile ve bizlerle en onemlisi benimle uzun yillar nasip etsin iyiki dogmusun seni seviyoruz iyiki varsin benim temiz kalpli kardesim... obaa obaa obaa obaa
                      Erhanım keten helvam , abim , kardeşim , dostum.. iyi dileklerin için çok teşekkür ederim , inşallah ömrümüz boyunca hep beraber olur , kardeşliğimizi daim kılarız , sende iyiki varsın..
                      www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YK34
                        Mustsfam değerli dostum
                        Dostluk, mantar yemeği gibidir.
                        Zehirli veya zehirsiz olup olmadığı
                        ancak yendikten sonra belli olur.
                        Sen benim için harika bir dost olduğunu
                        belli ettin her zaman.
                        İyi ki doğdun canım kardeşim
                        benim canım Yılmaz Babam , sende her zaman benim için bir abi , bir dost , yeri geldi baba olsun , Rabbim yokluğunu göstermesin inşallah..
                        www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                          Dunyanin en iyi niyetli kardosu,yuzundeki gulus,bakislarindaki karizma,sesindeki o guzel
                          Ton bir omur boyu sursun,Rabbim huzurlu,saglikli,mutlu bir hayat versin insallah sen bunu hakediyorsun,opuyorum cok,iyiki varsin iyiki tanimisiz seni ...
                          Kadirim , Aslan kardeşim , sende camış gibi gülüşlerini hiç bizden eksik etme , hep bizimle ol , hep mutlu ol..
                          www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
                            canım kardeşim . İyi niyetli mustafam iyiki seni tanımışım adam gibi adam yüce rabbim sana bir ömür gülmeyi ve daha nice seneler nasip etsin.Daha çok yazılacak şey var ama buraya sığmaz. Canım mustafam iyiki doğdun iyiki varsın iyiki yanımdasın
                            canım abim , Yusuf abim , kardom , kardeşim , dostum... Rabbim inşallah nasip eder de bir ömür boyunca birbirimize karşı hep aynı değerleri , sevgiyi saygıyı koruruz.. sende iyiki varsın..
                            www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tornado
                              oleyy clapclap
                              sağol abicim , teşekkür ederim..
                              www.facebook.com/mstfkls

Yorum

İşleniyor...
                              X