Sevgili canim kardesim bu guzel gunu yanimda oldugun icin cok mutluyum iyiki dogmusun allah sana ailen ile ve bizlerle en onemlisi benimle uzun yillar nasip etsin iyiki dogmusun seni seviyoruz iyiki varsin benim temiz kalpli kardesim... obaa obaa obaa obaa
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İyiki dogdun kardolarin en tatlisi (mstfkls)
Collapse
X
-
Ynt: İyiki dogdun kardolarin en tatlisi (mstfkls)
Mustsfam değerli dostum
Dostluk, mantar yemeği gibidir.
Zehirli veya zehirsiz olup olmadığı
ancak yendikten sonra belli olur.
Sen benim için harika bir dost olduğunu
belli ettin her zaman.
İyi ki doğdun canım kardeşim[center]
İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)
BİR ZAMANLAR
-
Dunyanin en iyi niyetli kardosu,yuzundeki gulus,bakislarindaki karizma,sesindeki o guzel
Ton bir omur boyu sursun,Rabbim huzurlu,saglikli,mutlu bir hayat versin insallah sen bunu hakediyorsun,opuyorum cok,iyiki varsin iyiki tanimisiz seni ...Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
canım kardeşim . İyi niyetli mustafam iyiki seni tanımışım adam gibi adam yüce rabbim sana bir ömür gülmeyi ve daha nice seneler nasip etsin.Daha çok yazılacak şey var ama buraya sığmaz. Canım mustafam iyiki doğdun iyiki varsın iyiki yanımdasın
Yorum
-
Kardeşim iyi ki seni tanıdım. Allahım sana sevdiklerinle ve sağlıkla gecirecegin hayırlı uzun bir ömür nasip eder inşallah... Yüzündeki gülümsemenin tüm hayatına yayılması dileğiyle iyi ki doğdun... obaa obaa
Yorum
-
Övgü ve güzel bütün sözleri hakeden insan.. dogum günün kutlu olsun.. bir ömür mutlu huzurlu ve sağlıklı nice yıllara yaşlara olsun Mustafa kardeşim.. obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa
Yorum
-
Huyuyla, duruşuyla, karakteriyle, yaptıklarıyla dünyaya gelebilecek nadide insan, iyi ki seni tanışımız, Allah bir ömür sağlık mutluluk ve huzur versin, nice yıllaraInsigniaTEAM
Yorum
-
Eminim ki hakkında kötü söz söyleyecek kimse olmayacaktır.
İhtiyaç duyulduğu anda yanında olan,hiçkimseyi kırmayan,insan gibi insan,kardeş gibi kardeş,dost gibi dost oldun benim için,
Allah her zaman yolunu açık etsin iyi ki doğmuşsun,iyi ki de tanımışım seni,
Ömrün sağlık ve mutlulukla geçşin..
obaa obaa obaa obaa obaa obaaGri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ErhktnSevgili canim kardesim bu guzel gunu yanimda oldugun icin cok mutluyum iyiki dogmusun allah sana ailen ile ve bizlerle en onemlisi benimle uzun yillar nasip etsin iyiki dogmusun seni seviyoruz iyiki varsin benim temiz kalpli kardesim... obaa obaa obaa obaawww.facebook.com/mstfkls
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: YK34Mustsfam değerli dostum
Dostluk, mantar yemeği gibidir.
Zehirli veya zehirsiz olup olmadığı
ancak yendikten sonra belli olur.
Sen benim için harika bir dost olduğunu
belli ettin her zaman.
İyi ki doğdun canım kardeşimwww.facebook.com/mstfkls
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblDunyanin en iyi niyetli kardosu,yuzundeki gulus,bakislarindaki karizma,sesindeki o guzel
Ton bir omur boyu sursun,Rabbim huzurlu,saglikli,mutlu bir hayat versin insallah sen bunu hakediyorsun,opuyorum cok,iyiki varsin iyiki tanimisiz seni ...www.facebook.com/mstfkls
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25canım kardeşim . İyi niyetli mustafam iyiki seni tanımışım adam gibi adam yüce rabbim sana bir ömür gülmeyi ve daha nice seneler nasip etsin.Daha çok yazılacak şey var ama buraya sığmaz. Canım mustafam iyiki doğdun iyiki varsın iyiki yanımdasınwww.facebook.com/mstfkls
Yorum
Yorum