Kardeşim iyi ki seni tanıdım. Allahım sana sevdiklerinle ve sağlıkla gecirecegin hayırlı uzun bir ömür nasip eder inşallah... Yüzündeki gülümsemenin tüm hayatına yayılması dileğiyle iyi ki doğdun... obaa obaa
Mehmedim , Allah razı olsun , inşallah.. bende iyiki tanımışım seni , iyi dileklerin için çok teşekkür ederim , hep beraber nice yıllara inşallah
Övgü ve güzel bütün sözleri hakeden insan.. dogum günün kutlu olsun.. bir ömür mutlu huzurlu ve sağlıklı nice yıllara yaşlara olsun Mustafa kardeşim.. obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa
Murat abim benim , doğudaki güzel insan hep beraber nice nice senelere inşallah
Huyuyla, duruşuyla, karakteriyle, yaptıklarıyla dünyaya gelebilecek nadide insan, iyi ki seni tanışımız, Allah bir ömür sağlık mutluluk ve huzur versin, nice yıllara
Çağrıcan , benden pekte özlü sözler bekleme dediydin ama inceden döktürmüşsün , utandırmakla beraber çokta mutlu ettin beni , bende iyiki tanımışım seni canım kardeşim ..
Eminim ki hakkında kötü söz söyleyecek kimse olmayacaktır.
İhtiyaç duyulduğu anda yanında olan,hiçkimseyi kırmayan,insan gibi insan,kardeş gibi kardeş,dost gibi dost oldun benim için,
Allah her zaman yolunu açık etsin iyi ki doğmuşsun,iyi ki de tanımışım seni,
Ömrün sağlık ve mutlulukla geçşin..
obaa obaa obaa obaa obaa obaa
Bülent abim , Babam.. bende hayata bakışımı , hareketlerimi ve davranışlarımı hiç kimse tarafından kötü bir ithamla karşılaşmamak üzerine kurmaya çalışıyorum , mutlakki insanız.. hatamız kusurumuz olur mutlaka ,
hepsi içinde helallik alırız..
güzel sözlerin için çok mutlu oldum , bende iyi ki seni tanımışım , mutluluğumda sıkıntımda tek tek kapılarını çalabileceğim koca bir ailem var..
Mustsfam değerli dostum
Dostluk, mantar yemeği gibidir.
Zehirli veya zehirsiz olup olmadığı
ancak yendikten sonra belli olur.
Sen benim için harika bir dost olduğunu
belli ettin her zaman.
İyi ki doğdun canım kardeşim
Abi bu ne ya ilkokukda ani defterlerine yazilan yazilar gibi olmus))
Mustafam kalbin kadar temiz bu aayfanda banada yer ayurdigin icin cok tesekkur ederim. Seni ilkokul 4. Siniftan beri taniyorum iyi kotu gunlerimiz oldu) bundan sonraki hayatinda basarilar dilerim
Seni cok seven forum arkadasin gokhan
Mustafam kalbin kadar temiz bu aayfanda banada yer ayurdigin icin cok tesekkur ederim. Seni ilkokul 4. Siniftan beri taniyorum iyi kotu gunlerimiz oldu) bundan sonraki hayatinda basarilar dilerim
Seni cok seven forum arkadasin gokhan
Gökhanım çok teşekkür ederim sıkıntılı insan hatıralarla dolu ilkokul ve ortaokul yıllarından sonra liseyi terkettik ama dostluğumuzu bugünlere kadar taşıdık , ömür boyu hep birlikte olmak dileğiyle haha haha
düğününde benim doğum günümün ertesi günü , hadi iyisin köfte, unutma gibi bir riskin olmayacak , benim doğum günümde direk yıldönümü hazırlıkları başlasın
Mustafam değerli dostum
Dostluk, mantar yemeği gibidir.
Zehirli veya zehirsiz olup olmadığı
ancak yendikten sonra belli olur.
Sen benim için harika bir dost olduğunu
belli ettin her zaman.
İyi ki doğdun canım kardeşim
Abi bu ne ya ilkokulda ani defterlerine yazilan yazilar gibi olmus))
Yılmaz babama laf etme lan , adama oturduğu yerde bir anda ilham geldi de yazdı onların hepsini
Huyuyla, duruşuyla, karakteriyle, yaptıklarıyla dünyaya gelebilecek nadide insan, iyi ki seni tanışımız, Allah bir ömür sağlık mutluluk ve huzur versin, nice yıllara
Çağrıcan , benden pekte özlü sözler bekleme dediydin ama inceden döktürmüşsün , utandırmakla beraber çokta mutlu ettin beni , bende iyiki tanımışım seni canım kardeşim ..
Doğum günün kutlu olsun benim canım kardeşim Mustafa'm senin gibi bir Kardeşimi tanıdığım için bu siteyi çok seviyorum gerçi bu site sayesinde Erhan'ı da tanıdık ya oda nazarlık olsun haha sevdiklerinle nice mutlu yıllar dilerim yeni yaşına girmişken bide everdikmi seni süper olucak hayırlısıyla
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Bekledim bekledim bekledim
Bir hata , insanlığa ait bir eksiklik ama yok
Melek kardeşim benim
Hayatın cennet gibi olsun hakediyorsun
Saçlar da çıktı daha ne isteyim senin için
İyi ki tanımışım
Hakkında kötü söz söyleyen birisini ben tanıyorum o da İtalyan iş arkadaşım
Aynen şöyle demişti f... Guy hit the ball like a f.... Rocket
Sağlıklı Mutlu huzurlu az sigaralı bir ömür seninle olsun
Yorum