Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Babaların Babası YILMAZ Baba ,,, İyiki Doğmuşsun .....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Babaların Babası YILMAZ Baba ,,, İyiki Doğmuşsun .....

Pek değerli, kıymetli, büyüğümüz Yılmaz Babamız, doğum günün kutlu, Rabbim sevdiklerinle birlikte nice uzun ve sağlıklı senelere eriştirsin inşallah. obaa obaa obaa
    Güzel yavrularınla ve yenge hanımla yuvanızın huzurunu eksik etmesin, ağzınızın tadını bozmasın inşallah, Seni çok seviyoruz
    *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Yılmaz Baba,

Doğum gününü kutlar, ailenle mutlu , huzurlu ve sağlikli bir ömür diliyorum.

Ankara'dan Sevgiler - Selamlar

Yorum

Dogum günün kutlu olsun Yılmaz abi. Nice mutlu senelere inşallah

Yorum

Yılmaz kardeşim,
          Doğum günün kutlu olsun, sağlık, sıhhat, afiyet, başarı, huzur dolu nice yıllar diliyorum.
          Herşey gönlünce olsun.......

obaa obaa

Yorum

Abi dogum gunun kutlu olsun... Allah sevdiklerinle beraber gecirecegin uzun ve saglikli bir omur nasip eder insallah

Yorum

Nice senelere yılmaz abim
              2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

yılmaz baba tam 46 lık olmussun

senı sevıyorum yılmaz abıcım ıyıkı varsın ıyıkı dogmussun nıce mutlu uzun yılların olur ınsaallah nıce mutlu yıllara

obaa obaa obaa obaa obaa obaa

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Nice senelere Yılmaz abi.
                  [Center]    
                                         1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
                    Can abim YILMAZ ım,rabbim herdaim yardımcın olsun,yolun açık kalbin herzamanki gibi temiz olsun,doğumgünün kutlu olsun ...... obaa
                    Orjinal yazı sahibi: 34CHN85
                    Nice senelere Yılmaz abi.
                    Orjinal yazı sahibi: Erhktn
                    yılmaz baba tam 46 lık olmussun

senı sevıyorum yılmaz abıcım ıyıkı varsın ıyıkı dogmussun nıce mutlu uzun yılların olur ınsaallah nıce mutlu yıllara

Orjinal yazı sahibi: smg05
                    Nice senelere yılmaz abim

Orjinal yazı sahibi: sirius
                    Abi dogum gunun kutlu olsun... Allah sevdiklerinle beraber gecirecegin uzun ve saglikli bir omur nasip eder insallah
                    Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
                    Yılmaz kardeşim,
                    Doğum günün kutlu olsun, sağlık, sıhhat, afiyet, başarı, huzur dolu nice yıllar diliyorum.
                    Herşey gönlünce olsun.......

obaa obaa

Orjinal yazı sahibi: oguzhancilenk
                    Dogum günün kutlu olsun Yılmaz abi. Nice mutlu senelere inşallah

Orjinal yazı sahibi: Alp
                    Yılmaz Baba,

Doğum gününü kutlar, ailenle mutlu , huzurlu ve sağlikli bir ömür diliyorum.

Ankara'dan Sevgiler - Selamlar

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
                    Pek değerli, kıymetli, büyüğümüz Yılmaz Babamız, doğum günün kutlu, Rabbim sevdiklerinle birlikte nice uzun ve sağlıklı senelere eriştirsin inşallah. obaa obaa obaa
                    Güzel yavrularınla ve yenge hanımla yuvanızın huzurunu eksik etmesin, ağzınızın tadını bozmasın inşallah, Seni çok seviyoruz

Orjinal yazı sahibi: ratip
                    Yılmaz Babaaaaam, Rabbim hep beraber nice mutlu huzurlu sağlıklı seneler nasip etsin.

Orjinal yazı sahibi: Metin
                    Mutlu yıllar Yılmaz abimm Rabbim gülen yüzünü daim etsin bol kazançlı sıhhatlı bir yıl olsun

Orjinal yazı sahibi: mstfkls
                    Kıymetli , Değerli , Babaların Babası Yılmaz Babam , Rabbim ömrün boyunca sağlık , sıhhat , mutluluklar versin sana inşallah..

karşına çıkacak bütün sınavlardan alnının akıyla çıkarsın inşallah.. iyiki varsın , iyiki bizimlesin , hepte bizimle kalmaya devam et ,seviyoruz seni

obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa

Orjinal yazı sahibi: yemre55
                    Yilmaz baba mutlu sağlıklı güzel yıllar gecirmen dileğiyle öpüyorum ellerinden

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                    Yilmaz abim nice mutlu huzurlu guzel senelere... bizlerle beraber bizlerin yasina inipte keyifli sohbetlerin icin cok tesekkurler abi, iyi ki tanimisim seni

Orjinal yazı sahibi: Uğur K
                    Nice mutlu yaşlara abi, doğum günün kutlu olsun.

Orjinal yazı sahibi: aton1981
                    Nice seneler dilerim.

Kardeşlerim hepinize ayrı ayrı teşekkür edirim.
                    Rabbime şükürler olsun sizler gibi kardeşlerim var, hepinizi çok seviyorum.
                    Böyle büyük bir ailenin içinde bulunmaktan çok büyük bir mutluluk duyuyorum.
                    İyi sizleri tanımışım ve aranızda bulunuyorum.

Yaşasın İnsigniateam kardeşliği clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap
                    [center]
                    İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                      Yılmaz Babaaa ne hatırlatıyor bunlar? ihihi
                      Allah sağlıklı sıhhatli, başarılı, mutlu, huzurlu nice yıllar nasip etsin, doğum günün kutlu olsun obaa

Sevgili evladım Çağrı bana kötü şeyler ima ediyor sanki blink
                      [center]

BİR ZAMANLAR

Yorum

Yılmaz'cım Doğum günün kutlu olsun,
                        tüm sevdiklerin ile birlikte bütün hayellerini gerçekleştirebileceğin nice sağlıklı uzun yıllar geçirmen dileği ile....

[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
                          Yılmaz'cım Doğum günün kutlu olsun,
                          tüm sevdiklerin ile birlikte bütün hayellerini gerçekleştirebileceğin nice sağlıklı uzun yıllar geçirmen dileği ile....

İnşallah hep beraber Kamilim
                          [center]

BİR ZAMANLAR

Yorum

mutlu sağlıklı nice yıllara doğum gününüz kutlu olsun.
                            [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

Yılmaz Babamız, Yılmaz Abim doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara

Yorum

Nice mutlu yaşlara abi,Allah sağlıklı huzurlu yaşlar versin.
                                insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

İşleniyor...
                                X