Ynt: Doğum Günün Kutlu Olsun Tırnaksız Kardom Kadir kdristnbl (26)
Kadir kardeşim "Tırnaksız" Doğum günün kutlu olsun.
Sevdiklerinle beraber sağlık, sıhhat ve huzur içinde uzzuuuuuuuuuunn yıllar diliyorum.
Nicelerine.....
obaa obaa
Kadir kardeşim doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle, ailenle, sevenlerinle birlikte, huzurlu, sağlıklı, mutluluk dolu uzun yıllar geçirmeni temenni ederim...
Allah razı olsun ağabeyim,çok güzel bir doğumgünü yaşattın bana ve dostlarımıza,güldük,eğlendik mükemmel bir geceydi,tekrardan sağol varol kardom clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Orjinal yazı sahibi: Seyyah
Vayyy Kadirim,ne kadar da çabuk büyüdün sen öyle
Ama senden büyüklerinin önünde de eğilmesini bildin
Bu aralar çipsizim haberin ola..
Kardeşim benim..Heyecanın hiç bitmesin,gülen yüzün solmasın,nice nice güzel yıllar senin olsun,iyi ki doğmuşsun...
obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa
Çok sağol Bülent ağebeycim chipsiz yakalamim seni o zaman
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
Vayyy hızlı olmayipta hizli oldugunu sanan kadirim) canim kardesim Allahim insallah senide bir gun mercedesten kurtarip bmw lere binmek nasip eder) yeni yaşin sana mutluluk huzur aşk ve bmw getirsin insallah
ooo arabası servisten çıkmayan dandik bmw ci abicim bana neden beddua ediyorsun bmw diye haha çok sağol ağabeycim öpüyorum.
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
Küçük kardo aslan kardeşim iyiki doğmuşsun iyiki tanımışız seni . Genç yaşına rağmen hayat görüşün başarılı olmanı hep taktir ettim. İnşallah ömrünün geri kalanında da başarılı olursun. Gerçekten baban ve annen çok şanslı senin gibi bir evlatları olduğu için . Akşam parti olsada cuppa cuppa kopsak
Vay kardom,aynı davayı güden kardom,dava adamı kardom,bende iyiki tanımışım seni,çok güzel bir insansın,rabbim nice senelerimizi birlikte geçirmeyi nasip eylesin.
Kopmak bize göre değil biz başka davaların adamıyız unuttunmu ağabey
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Sevgili tirnaksiz,deli kadirim
Geldigin gunu hatirliyorum her zamanki gibi bilinmeyen dogrulari anlatiyordun hatta efsane unutulmayan egitici bilgini paylasiyordum
Simdi ise neseni enerjini cevrene yayiyorsun
Allahim yuzunden gulucukler kalbinden sevgini ellerinde direksiyonu ayaklarindan gaz pedalini eksik etmesin ailenle bizlerle kadrolarinla bir omur boyu mutluk ve huzur versin iyiki dogmussun
Dogum gunun kutlu olsun
Çok teşekkür ederim Fatih ağabeyim,seni tanımak gerçekten çok güzel birşey,aile babası olarak herkese örnek davranışlar sergiliyorsun,birlikte nice uzun dostluklara nice güzel günlere,Allah tadımızı bozmasın.Sevgili kardom.
Yorum