Ynt: Doğum Günün Kutlu Olsun Erhanım , Keten Helvam.. Erhktn (32)
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
Milli yas olarak ilan edilmesi gereken bir gunu erhanin dogum gunu olarak kutlamak cok traji komik oluyor ama napalim iste atsan atilmaz satsan satilmaz hadi bakalim nice mutlu senelere ortak
evet has ortagım ıyıkı varsın ama bazen olmamanı cook ıstıyorum bıran once tuncelıye gıtmenı bıle ıstıyorum haha haha
ama burda olupta dırekler cıkmanı ve ucakları kovalamanıda sevıyorum
am hersey br kenera ıyı varsın ıyıkı tanımıısm senı
Orjinal yazı sahibi: whiteagle
ErHanım, ne ara 32 oldun sen be Seni tanıdığım o güne bazen lanet edesim gelsede harbiden seviyorum seni, kardoların kardosu
Rabbim neşeni, heyecanını, o pis gülüşünü ve en önemliside sağ ayağının altındaki o gücün eksikliğini göstermesin. Güzel yavrunla, eşinle, sevdiklerinle ve tabi bizlerle sağlıklı, huzurlu, nice senelere erişmeni dilerim. İyi ki doğdun, doğum günün kutlu olsun. Az evel yazdığım şakaydı, iyiki seni tanımışım Erhan Abim
obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa
arkadasım saf kayserılım kardom benım
yas durmuyor seneler gecıyor yapacak bısı yok sızın gıbı ıyı ve temız ınsalar olduktan sonra yasın onemı yok benım ıcın alah hepımıze uzun yıllar nasıp etsın hep beraber
Orjinal yazı sahibi: Erhktn
Orjinal yazı sahibi: whiteagle
ErHanım, ne ara 32 oldun sen be Seni tanıdığım o güne bazen lanet edesim gelsede harbiden seviyorum seni, kardoların kardosu
Rabbim neşeni, heyecanını, o pis gülüşünü ve en önemliside sağ ayağının altındaki o gücün eksikliğini göstermesin. Güzel yavrunla, eşinle, sevdiklerinle ve tabi bizlerle sağlıklı, huzurlu, nice senelere erişmeni dilerim. İyi ki doğdun, doğum günün kutlu olsun. Az evel yazdığım şakaydı, iyiki seni tanımışım Erhan Abim
obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa
arkadasım saf kayserılım kardom benım
yas durmuyor seneler gecıyor yapacak bısı yok sızın gıbı ıyı ve temız ınsalar olduktan sonra yasın onemı yok benım ıcın alah hepımıze uzun yıllar nasıp etsın hep beraber
Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
Sevgili ağabeyim,kardom,güzel insan Erhan KETEN;
Yeni yılında da inşallah,huzurlu,sağlıklı,mutlu bir yıl geçirirsin,güzel yüzün hiç solmasın,neşeli bir ağabeysin,Allah neşeni senden almasın.
Bizim ömrümüzde ırmaklar vardır. Sularında hayallerimizi yüzdürdügümüz. Bizim ömrümüzde dostlarımız vardır, günlerimiz ayrı geçtiğinde üzüldüğümüz.
evet forumun has adamı admın dıbı kardesım kardom kankım
senın yerın bende baska senı sevıyorum ınsaalah daha uzun yıllarımız olur ıyıkı varsın ıyıkı tanımısım senı
her nekadar yollarda arabamda cıglık atsanda fatıh abıne el kol hareketı yapsanda hesıne alıstın artık korkmamaya basladın
Yorum