Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Doğum günün kutlu olsun Ali Baboli (24)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Doğum günün kutlu olsun Ali Baboli (24)

değerli abilerim haytımda oldugunuz için hepınıze mınnettarım. sizinle beraber gecırdıgıum zamanı ' keşke ıbadet etseydım ' ibaresi dısında herhangi bır cumlenın içinde kullanmam sadece size değil kendıme yapacagım en buyuk yanlıs olurdu. istedimki iyi dileklerinize bir iki cumle ile cevap vereyim . “Ben eskiden” diye başlayıp ne zaman ve nerde biteceği belli olmayan ders verici konuşmaları, bazen de “ben senin yaşında olsam” la başlayıp, “neler, neler” yaparım diye devam eden cumlelerı elbette duymussunuzdur.Oysa eski günler gitmiş, yeni gün gelmiştir. Başka yeni günlerin geleceğinden ne kadar emin olabiliriz. Mevlana:”Dünya üç gündür; dün, bugün ve yarın. Dün geçti. Yarının geleceği belli değil. Öyle ise; bugünün kıymetini bil! ” der. Can Yücel, insan ömrünün bir gün olduğunu şöyle açıklar. “Ömür dediğin üç gündür, dün geldi geçti yarın meçhuldür… O halde ömür dediğin bir gündür, o da bugündür…” aslında cok takdir ettiğim hatta ve hatta hayat felsefesi halıne getirdiğim bu cümle yüzünden bazenleri babamla aramızda sert dialoglarlar yaşamısızdır. çünkü bana göre keşke lafı anlamsız hatta nefes israfından başka birşey değil.hayatımızda karşılazdıgımız sorunu keşke diyerek düşüneceksek sayet bosa vakıt kaybetmekten başka birşey yapmıs olmayız. Bir sorunun çözümü var ise yaşayacagımız tek problem, çözüm aşamasında çekecegımız zorluktan ibarettir. şayet çözümü yok ise sorun da yoktur. ÇÖZÜM YOKSA SORUN YOKTUR.insan ömrü ezan ile namaz arasındaki süre kadar azdır. insan doğarken ezanı okunur fakat namazı kılınmaz. hayata gözlerini yumudugunda ebedı hayata kavustugunda ise namazı kılınır ezanı okunmaz. aslında dogarken okunan ezan haykırıyo kula ; ZAMAN AZ İYİ DEĞERLENDİR ! işte bende bu haykırısı göz ardı etmeden hayat pozitif bakıyor sizlerin arasında olmaktan mutluluk duyuyor olacagım. cenab-ı haktan hepınıze yar ve yardımcı olmasını diliyorum. herkese tesekkürler.

Yorum

Ali ney yazdın alala

Tercüme etsene

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        Ali ney yazdın alala

Tercüme etsene
        yapma ya. bosa mı gitti

Yorum

Ali doğum günün kutlu olsun nice senelere
          [Center]    
                                 1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

Allah cc aldığımız nefesin hakkını verenlerden nasip eylesin. Çok yaşamak değil mesele. Yaradana hayırlı kul gibi yaşamak ve ölmek. Herşey Doğdu-Öldü kelimeleri arasında. Dünya yaşanılacak yer olsaydı Allahın sevdiği kulları bu dünyanın meşakatını çekmeden yaşarlardı. Ne mutlu bu yaşında zamanın değerini bilmişsin Ali Kardeş. Rabbim doğru yoldan ayırmasın.
            "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

obaa obaa hiho hiho
              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
              [center]

Yorum

Sevdiklerinle sağlıklı mutlu nice yaşlara....

1.4 Beyaz 18" Sunroof
                Navigasyon DVD
                46KT880

Yorum

obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa
                  [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Geç kalmış olsam da Doğum günün kutlu olsun Ali kardeşim. obaa

Öz kardeşimle aynı gün doğmuşsun buna ayrıca sevindim.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Çook güzel bir yazıydı Baboli clapclap clapclap clapclap
                      Ömrün uzun ve hayırlı olsun her dakikanın kıymetini bilip buna göre yaşamak nasip olsun.
                      Mutlu yıllar... Sevdiklerinle, Beraber olmak istediklerinle...

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
                        Geç kalmış olsam da Doğum günün kutlu olsun Ali kardeşim. obaa

Öz kardeşimle aynı gün doğmuşsun buna ayrıca sevindim.
                        onemli değil abi. Iyı dıleklerın için tesekkur ederım. Kardesınle aynı gün doğdugum için ben de mutlu oldum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omfaya
                          Çook güzel bir yazıydı Baboli clapclap clapclap clapclap
                          Ömrün uzun ve hayırlı olsun her dakikanın kıymetini bilip buna göre yaşamak nasip olsun.
                          Mutlu yıllar... Sevdiklerinle, Beraber olmak istediklerinle...
                          iyi dileklerin için sagol omer kardesım. Duyduklarımızı okuuklarımız toparladık diyelim

Yorum

İşleniyor...
                          X