Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Saman turksoy

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Saman turksoy

Amaç bellidir. Burada insanların kafasını bulandırmak. Bunu söylemek hoşuma gitmiyor ama bir nevi misyonerlik faliyetidir bu..
    *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
      Orjinal yazı sahibi: denz
      Belki ismini kullanmak istemiyordur. Bu kadar büyütmeye gerek yok. Karşılıklı anlayış iyidir.

Kadir kardeşim senin kullanıcı adında pek belli olmuyor
      Deniz bey

Burdaki konumuz da bi sorun yok tabiki buyultulecek bi olay degil

Ama kadir kardesimizle de bir alaksi yok oyle yazmaniza gerek yok
      Biz sadece saman bey aciklamalar bekliyoriz
      Şimdi siz genelde birbirinizi tanıyorsunuz. Biz dışarda olanlar mesela sizin resimleri görünce bile kimin kim olduğunu bilemiyoruz tabi. Gönül isterdi ki biz de yakında olsak tanışsak. Bazı arkadaşlarında ismiyle denk gelmeyen nickleri var. En başta isimden bahsetmişsiniz bende o yüzden isim üzerine gittim.

Öyle yazmanıza gerek yok derken, sanki kötü birşey mi yazdım ben kadir kardeşimize
      2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
        Sizce sizin hoşgörü göstermeme gibi bir hakkınız var mı? Biz neden bizim gibi düşünmeyene tahammül edemiyoruz
        Ben kesinlikle kötü yada kasıtlı bir şey yazmıyorum
        Bu fani dunyada, herseyin bir siniri oldugu gibi ,hosgorununde bir siniri var Sedat bey,birseyden rahatsizlik duyuyorsan ve senin gibi dusunen onlarca insan varsa hosgoru gostermeme hakkinada sahip oldugumu dusunuyorum,saygilar...
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Aslında bu saygı duyma duymama meselesı değil burası bir form amacı ise insanların birbirleri ile paylaşımlarda bulunması

Burada kimse yazdığı bir mesajın altına dini düşüncesini yazmıyor

Eğer bu şekilde bir durum söz konusu ise bunun Misyonerlikten başka bir amacı olmadığını düşünüyorum
          2010 1.6T Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
            Belki ismini kullanmak istemiyordur. Bu kadar büyütmeye gerek yok. Karşılıklı anlayış iyidir.

Kadir kardeşim senin kullanıcı adında pek belli olmuyor
            Deniz bey

Burdaki konumuz da bi sorun yok tabiki buyultulecek bi olay degil

Ama kadir kardesimizle de bir alaksi yok oyle yazmaniza gerek yok
            Biz sadece saman bey aciklamalar bekliyoriz
            Şimdi siz genelde birbirinizi tanıyorsunuz. Biz dışarda olanlar mesela sizin resimleri görünce bile kimin kim olduğunu bilemiyoruz tabi. Gönül isterdi ki biz de yakında olsak tanışsak. Bazı arkadaşlarında ismiyle denk gelmeyen nickleri var. En başta isimden bahsetmişsiniz bende o yüzden isim üzerine gittim.

Öyle yazmanıza gerek yok derken, sanki kötü birşey mi yazdım ben kadir kardeşimize
            Yok Deniz hocam kotu birsey falan birgun tanisiriz kismetse saygilar.
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Arkadaşlar İnanç meselesi kişiye özeldir ve kişiler inançlarını seçmekte hürler dir.

Bu kapsamda Necmettin bey kendine uyan ve inandığı Şamanizme gönül veren bir kişidir kendince doğruları vardır ve tercihini kullanmıştır bazen benimde tasrif etmediğim mesajlar yazabiliyor bilerek yada bilmeyerek "Müslüman mahallesinde Salyongoz satma" sözü aklıma geliyor ama bize yakışan inancım gereği hoşgörü sevgi saygı çerçevesinde Necmettin beyin yaşına ve genel kültür bilgisine hürmeten bazı ufak tefek mesajlarına görmezden geliyorum.

Ama bazı arkadaşlarım bu tür mesajların verilmesini istemiyor ve ara ara bu taarz konular yada konu içince konular çıkabiliyor.

Aslında Necmettin beyin ismi ne güzel Arapça bir kelime olan ve Dinin Yıldızı manasına geliyor

uzun lafın kısası bize düşen saygımızı sevgimizi seviyemizi düşürmeden konulara devam etmek Necmettin abiden de yaşının ve tecrübesine güvenerek bu forumda artık bu tür özel mesaj lar ve polemik yaratacak konular yazmayacağını düşünerek konuyu kilitliyorum.

Allaha Emanet olun.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Sayın Erhan Keten,

Bir değerli kardeşim gece yarısı arayıp haber verdi, beni ‘konu başlığı’ yapıp gıyabımda bir sehpa kurmuş ve
                ‘adam asmaca’ oynamışsınız; sizin ve öteki payandaların (Kadir/Metin) yazdıklarını ibretle okudum. Yanıt
                veremedim, çünkü konu kilitlenmişti, cevap hakkıma saygı varsa buradan kullanacağım, yoksa yetkili arkadaş
                bu başlığı kökten silebilir.

“…Saman abi cok degisik konulara imza atiyirsun sizi tebrik ediyirum
                Her konun altinda isminizi ve soyisminizi yapiyorsun. İsminiz ve soy isminizin bir anlami varmidir
                bir aciklama da bu konuda yaprsaniz sevinirim…”

Demişsiniz, önce size cevap vereyim. Çok değişik konulara imza atıyorum, doğrudur. Elli sekiz
                yaşımdayım, ömrümü leylek gibi ‘lak lak’ öterek geçirmedim. Kırk yıldır okuyorum; öğrendiklerimi
                vasat zeka seviyesindeki her insanın anlayacağı şekilde basitleştiriyor, bir sürü zaman ve emek
                harcayarak karşılıksız paylaşıyorum. Burada paylaştıklarım mevcudun binde biri bile değil.
                Açtığım konu başlıkları ve içerik sanal ağdan aşırılmış, kaynağı belirtilmeden paylaşılan bilgiler değil.
                Hepsinin yaratıcısı ve tek sahibi benim, kendi ürünüme göğsümü gere gere imzamı atıyorum. Şaman
                TÜRKSOY ayamasını on yıldır kullanıyorum. Şayet adımı kendim seçme özgürlüğüm olsaydı, gerçek
                hayatta da aynısını seve seve kullanırdım.
                Sorularınızı bu şekilde cevapladıktan sonra, ‘bayram değil, seyran değil, eniştem beni niye öptü’
                babından sorayım: Neden icabetti de böyle bir başlık açtınız? Ben, maksadınızı biliyorum,taciz/tahrik
                edip forumdan uzaklaştırılmamı sağlamak istiyorsunuz.

Bu yaptığınıza istihbarat dilinde ‘provokasyon’ diyorlar, siz provoke ediyorsunuz ‘troll’ payandalar
                karıştırıyor.
                Önemle vurgulamak zorunda kaldığım için üzgünüm; provokasyonunuz, ve 'troll' lerinizin misyonerlik
                faaliyeti vb öteki deli saçması ithamları, benim nazarımda ‘incir çekirdeği’ dolduracak kıymette değildirler.
                Gayr-ı samimiliğiniz yetmemiş gibi bir de sululuk ekleyerek güya benimle dalga geçmeye çalışmışsınız.
                Ben ciddi bir adamım, içtenliğe varım, sululuktan hiç hoşlanmam. Densizliğinize ‘hukuk dersi’ ile cevap
                vereceğim. Umarım belleyip aklınızda tutar ve bundan sonraki ilişkilerinizde göz önünde bulundurursunuz.

T.C ANAYASASI ‘nın ‘Din ve vicdan hürriyeti’ başlıklı 24.maddesinin 3.ncü fıkrasında “…Kimse, ibadete,
                dinî âyin ve törenlere katılmaya, dinî inanç ve kanaat-lerini açıklamaya zorlanamaz; dinî inanç ve kanaat-
                lerinden dolayı kınanamaz ve suçlanamaz…” hükmü yer almaktadır.
                Aynı maddenin (24) son fıkrasında ise “…Kimse, Devletin sosyal, ekonomik, siyasî veya hukukî temel
                düzenini kısmen de olsa, din kurallarına dayandırma veya siyasî veya kişisel çıkar yahut nüfuz sağlama
                amacıyla her ne suretle olursa olsun, dini veya din duygularını yahut dince kutsal sayılan şeyleri istismar
                edemez ve kötüye kullanamaz…” hükmü yer alır.

Yine T.C ANAYASASI’nın ‘Düşünce ve kanaat hürriyeti’ başlıklı 25.nci maddesin- de “…Herkes, düşünce
                ve kanaat hürriyetine sahiptir. Her ne sebep ve amaçla olursa olsun kimse, düşünce ve kanaatlerini açıkla-
                maya zorlanamaz; düşünce ve kanaatleri sebebiyle kınanamaz ve suçlanamaz…” hükmüne yer verilmiştir.

Diğer taraftan Anayasa’mızın ‘Düşünceyi açıklama ve yayma hürriyeti’ başlıklı 26.ncı maddesinin birinci
                fıkrasında “…Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu
                olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir…” denilerek ırk, dil, din ayrımı yapılmaksızın T.C Vatandaşı
                olma hakkını haiz, fiil ve hukuk ehliyeti bulunan tüm insanların ‘Din ve vicdan hürriyeti’/ ‘Düşünce ve
                kanaat hürriyeti’ /‘Düşünceyi açıklama ve yayma hürriyeti’ Anayasal güvence altına alınmıştır.

Siz, dün gece, yokluğumda , beni hedef gösterip ‘sanık’ sandalyesine oturtarak yargılamaya kalktınız.
                Hem de koskoca İnsignia team ailesi huzurunda haksız ve yersiz olarak. Size bu yetkiyi kim verdi? Bu ne
                küstahlıktır! Anayasal bir suç işlediğinizin farkında mısınız?

Sayın Keten, bundan böyle şahsınızla olmuş veya olabilecek her çeşit beşeri iliş-kimi askıya alıyorum.
                Beni bu çirkin çekişmenin öznesi yaptığınız ve herkesin önünde tahkir ettiğiniz için sizi kınıyorum.
                Arada sivrisinek gibi vızıldayanları ise hiç kaale almıyorum.

21.02.2015
                Şaman TÜRKSOY

Yorum

Necmettin bey

Şahsın adına size kısa bir cevap verip konu hakkındaki düşüncelerimi sonlandırıyorum

Siz nasıl kendi düşüncelerinizi insigniateam ailesi ile paylaşıyorsanız bizimde paylaşmamızın gayet doğal olduğunu düşünüyorum

Ayrıca Anayasa maddelerini paylaşmışsınız bilgilendirme için saolun ama anayasamınızın isim değişikliği konusunda da açık olduğunu bildiğinizi düşünüyorum

Bir dava açıp isim ekletip veya değiştirebilirsiniz 4721 sayılı Türk Medeni Kanununu buna açıktır

2010 1.6T Cosmo

Yorum

Öncelikle bilgi sahibi oldugunuz dogru,buna kimse karsı değil,güzel paylaşımlardada bulundunuz, bilgilendirmelerde bulundunuz.
                    Lakin,her 2-3 konuda bir sürekli misyoner gibi şamanizim,göktanrı gibi laflarınızdan dolayı ortalığı çok karıştırdınız.
                    Biz kesinlikle din,dil,ırk,mezhep ayrımı yapmadık.
                    Bu platform, insignia sevenlerin platformu,burada biz bir aile olduk ve gün geçtikçe büyüyen bir aileyiz,fakat artık sizin bu inancınızı sürekli konularda paylaştıgınızdan rahatsızlık duyuyoruz,bunu daha öncede belirtmek istedik konularınız kilitlendiğinde,ama siz bir türlü anlamak istemediniz,yaşınıza hürmeten o sivrisinek lafınıda söylenmemiş sayıyorum,Sizinde bir daha inancınızı bizimle paylaşmayacagınızı polemik yaratmayacağızı ümit ederek yazıma son veriyorum.

F10 Msport

Yorum

Necmettin bey;
                      Ben, size küstahca,aşağılayacak bir cümle kurmadım.Sadece isim ve soy isminizin manasını sordum,sürekli her yazınızın ve demeçinizin sonuna eklediğiniz için,siz beni yanlış anlamışsınız,yada anlamak istememişsiniz,sağlık olsun ayrıca bu yazınızdan sonra sizin beni kınamanız benim için pek önemli bir olay değil,beni kale alan onlarca dostum var,siz kendinize bir sorun acaba beni kaç kişi kale alıyor diye?
                      Bizden giden çok oldu ama biz hiç eksilmedik.
                      Erhan KETEN...

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

İşleniyor...
                      X