Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Saman turksoy

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Saman turksoy

Saman abi cok degisik konulara imza atiyirsun sizi tebrik ediyirum
    Her konun altinda isminizi ve soyisminizi yapiyorsun. İsminiz ve soy isminizin bir anlami varmidir bir aciklama da bu konuda yaprsaniz sevinirim

ORJİNAL F10 MSPORT

Ynt: Saman turksoy

İsmi soyismi ile ve hayat görüşü çok uyumlu

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Evet cok merak ediyoruz buradaki mesaji ?
      Amac nedir ? Isminiz Necmettin CALISKAN degilmi.
      Ve sizin surekli samanizim,goktanri inanci vs laflarinizdan rahatsizlik duyuyoruz ,
      Bizim icin Allah bir,dinimiz islamdir, %90 i musluman olan bir ulkenin vatandaslarinin oldugu bu platformda paylasimlariniz rahatsizlik veriyor,dusuncelerinizi baska yerlerde paylasmanizi dilerim,yasinizdan dolayi size bi saygisizlik yapmakda istemiyoruz, lakin artik insanlari sinir edici seylerden kacinin,bilgi sahibi oldugunuz dogru,guzel paylasimlarda bulunuyorsunuz ama dinsel mesajlardan ve inancinizdan bahsetmezseniz daha mutlu olacagiz.
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Belki ismini kullanmak istemiyordur. Bu kadar büyütmeye gerek yok. Karşılıklı anlayış iyidir.

Kadir kardeşim senin kullanıcı adında pek belli olmuyor
        2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Necmettin / Şaman bey

Aklıma takılan bir konuyu sormak isterim

İzafiyet teorisinde Evrenin bir enerji patlaması ile oluştuğunu belirtmişsiniz

Benim inancıma göre Evreni ve bizleri yaratan Allah CC'dür.

Benim sizin paylaşımlarınızlarından anlayamadığım şudur eğer evren ve bizler bir patlama sonucunda meydana geldiysek sizin bahsettiğiniz Gök tanırısı,Ateş tanrısı nasıl meydana geldi patlama ile mi?

Eğer patlama ile meydana gelen bir durumsa bazı mesajlarınızda belirrtiğini gök tanrı sizi korusun sözünün bir önemi varmı?

Bence sonradan meydana gelen bir durumun putperestlikle bir farkı yoktur.

Bu konuda ufak bir açıklama yaparsanız çok sevinirim
          2010 1.6T Cosmo

Yorum

Deniz hocam,biz rahatsizligimizdan bahsediyoruz,ve o kadar kucumsenecek bir durumda degil,verilmek istenen subliminal bir mesaj var orada, bunu anlamak aslinda o kadarda zor degil, olay sadece isim olayi degil saygilar.
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
              Evet cok merak ediyoruz buradaki mesaji ?
              Amac nedir ? Isminiz Necmettin CALISKAN degilmi.
              Ve sizin surekli samanizim,goktanri inanci vs laflarinizdan rahatsizlik duyuyoruz ,
              Bizim icin Allah bir,dinimiz islamdir, %90 i musluman olan bir ulkenin vatandaslarinin oldugu bu platformda paylasimlariniz rahatsizlik veriyor,dusuncelerinizi baska yerlerde paylasmanizi dilerim,yasinizdan dolayi size bi saygisizlik yapmakda istemiyoruz, lakin artik insanlari sinir edici seylerden kacinin,bilgi sahibi oldugunuz dogru,guzel paylasimlarda bulunuyorsunuz ama dinsel mesajlardan ve inancinizdan bahsetmezseniz daha mutlu olacagiz.
              Yazınız forumun genelinin paylaştığı düşünce izlenimi vermiş ama ben yazdıklarınıza katılmıyorum, herkes inancını özgürce yaşayıp paylaşma özgürlüğüne sahiptir, nasıl ki biz dinsel inançlarımızdan gurur duyuyor ve doğru olduğunu düşünüyorsak ve bunu yayma hakkınıda buluyorsak diğer inançlara sahip kişilerde aynı düşüncelere sahip, ayrıca Şamanizm bizim ceddimizin islam'dan önceki inancıdır inanmasak ta saygı duymamız gerekir diye düşünüyorum, biz kendi inancımız için saygı beklerken başka inançlara saygısızlık edemeyiz, yazınızı kınıyorum. Ayrıca günümüz toplumunun en büyük sorunu da bu kendimiz konuşurken dinlemek hoşumuza gitmiyor ,

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant

Yorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
                  Belki ismini kullanmak istemiyordur. Bu kadar büyütmeye gerek yok. Karşılıklı anlayış iyidir.

Kadir kardeşim senin kullanıcı adında pek belli olmuyor
                  Deniz bey

Burdaki konumuz da bi sorun yok tabiki buyultulecek bi olay degil

Ama kadir kardesimizle de bir alaksi yok oyle yazmaniza gerek yok
                  Biz sadece saman bey aciklamalar bekliyoriz

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Istisnalar kaideyi bozmaz Sedat bey siz saygi duyabilirsiniz lakin her 2-3 konu altinda goktanridan samanizimden bahsedilirse hosgoru gosteremem kusura bakmayin.

F10 Msport

Yorum

Hayretler içinde bu konuyu derin takibe alıyorum... İnşallah istenilen amacına ulaşır. Saptırmaya yönelik yorumlardan kaçınalım. Şaman bey konuşmayı iletişim kurmayı seven saygı duyduğum bir abimizdir. Sevgi ve hoşgörü ile tek tek cevap verecektir. Benim henüz bir yorumum yok sadece UYARI niyetinde bu mesajı paylaşıyorum.

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Sizce sizin hoşgörü göstermeme gibi bir hakkınız var mı? Biz neden bizim gibi düşünmeyene tahammül edemiyoruz
                        Ben kesinlikle kötü yada kasıtlı bir şey yazmıyorum

Yorum

Deniz hocam,biz rahatsizligimizdan bahsediyoruz,ve o kadar kucumsenecek bir durumda degil,verilmek istenen subliminal bir mesaj var orada, bunu anlamak aslinda o kadarda zor degil, olay sadece isim olayi degil saygilar.
                          Doğrudur da üslup sanki biraz sert olmuş gibi. Neyse bu işler ince işler olduğundan konulara pek katılmak istemem. Başlıkta görünce biraz yumuşar belki dedim.
                          Hayırlsı.
                          2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Istisnalar kaideyi bozmaz Sedat bey siz saygi duyabilirsiniz lakin her 2-3 konu altinda goktanridan samanizimden bahsedilirse hosgoru gosteremem kusura bakmayin.
                            Aynen katiliyorum ben sana kardesim

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Neyse ben daha yazmıyorum konu sapıyor

Yorum

İşleniyor...
                              X