Doğum günün kutlu olsun Cemil abi. Mutlu huzurlu sağlıklı uzun bir hayat dilerim.
Takımımızın Cemil abisiyle henüz yüz yüze tanışamadık ama ilk fırsatta tanışmayı canı gönülden istiyorum.
Melih abi bence bu Ankara'nın ayıbı
Valla haklısın Ahmetim. İş güç biliyorsun hayli yoğun oluyorum ama kendi adıma söylüyorum belki diğer arkadaşlar tanışmışlardır, en kısa sürede herkesin saygı ve sevgi ile bahsettiği Cemil abimizle tanışmaya gitmek artık farz oldu.
Cemil abim
Keşke gelebilseydin,şehirdışı buluşmalarında gözler hep seni arıyor,alıştırdın bizi
Yüzündeki gülümseme hiç eksik olmasın,iyi ki varsın iyi ki tanımışım seni..
Nice mutlu yıllar dilerim,Allah sağlıklı uzun ömür versin sana,iyiki doğdun abimm
obaa obaa obaa obaa obaa obaa
Orjinal yazı sahibi: Hasan
Mutlu yıllar Cemil abim
Orjinal yazı sahibi: Nurettin
Cemil abimiz doğum günün kutlu olsun.
Sağlıklı ve üretken nice yıllara .
Orjinal yazı sahibi: sirius
Orjinal yazı sahibi: Mlh
Doğum günün kutlu olsun Cemil abi. Mutlu huzurlu sağlıklı uzun bir hayat dilerim.
Takımımızın Cemil abisiyle henüz yüz yüze tanışamadık ama ilk fırsatta tanışmayı canı gönülden istiyorum.
Melih abi bence bu Ankara'nın ayıbı
Valla haklısın Ahmetim. İş güç biliyorsun hayli yoğun oluyorum ama kendi adıma söylüyorum belki diğer arkadaşlar tanışmışlardır, en kısa sürede herkesin saygı ve sevgi ile bahsettiği Cemil abimizle tanışmaya gitmek artık farz oldu.
Yorum