Ynt: 'Doğum günün kutlu olsun' Funkyair(40)
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
'Doğum günün kutlu olsun' Funkyair(40)
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: FunkyairOrjinal yazı sahibi: yigitihsan18Hakan abim doğum günün kutlu olsun ailenle nice mutlu senelere
obaa obaa hiho hiho
Hep birlikte nice güzel senelere
Bir görsem seni iyi olacak özleştik
biliyorsun abi yeni iş yeni koşturmaca yılbaşı öncesine kadar sürekli yurt dışına gittim geldim eğitimler vardı. Çok şükür bitti bu ayın 16sina kadar kocaeli deyim yolun düşerse görüşelim abi
aslında bugün ben seni arayacaktim çanakkale den dönerken bursaya uğradım adres soracaktım sana sagolsun heykelin yanindaki simitci tarif etti :-)
2015 leon fr
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18Orjinal yazı sahibi: FunkyairOrjinal yazı sahibi: yigitihsan18Hakan abim doğum günün kutlu olsun ailenle nice mutlu senelere
obaa obaa hiho hiho
biliyorsun abi yeni iş yeni koşturmaca yılbaşı öncesine kadar sürekli yurt dışına gittim geldim eğitimler vardı. Çok şükür bitti bu ayın 16sina kadar kocaeli deyim yolun düşerse görüşelim abi
aslında bugün ben seni arayacaktim çanakkale den dönerken bursaya uğradım adres soracaktım sana sagolsun heykelin yanindaki simitci tarif etti :-)
Hayırlısı olsun yeni iş
Telefon aynı değil mi ?
Bursa'dan ayrıldın mı ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SeyyahSevgili dostum hakan,
Doğum günün kutlu olsun,40'lar kulübüne de hoşgeldin
Eşin ve yavruşunla nice mutlu yıllar seninle olsun..
Daha teker döndüreceğimiz baya bir yolumuz var
Yeter ki sağlık olsun
Hepbirlikte nice senelere
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FunkyairOrjinal yazı sahibi: yigitihsan18Orjinal yazı sahibi: FunkyairOrjinal yazı sahibi: yigitihsan18Hakan abim doğum günün kutlu olsun ailenle nice mutlu senelere
obaa obaa hiho hiho
Hayırlısı olsun yeni iş
Telefon aynı değil mi ?
Bursa'dan ayrıldın mı ?
Tlf aynı2015 leon fr
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18Orjinal yazı sahibi: FunkyairOrjinal yazı sahibi: yigitihsan18Orjinal yazı sahibi: FunkyairOrjinal yazı sahibi: yigitihsan18Hakan abim doğum günün kutlu olsun ailenle nice mutlu senelere
obaa obaa hiho hiho
Hayırlısı olsun yeni iş
Telefon aynı değil mi ?
Bursa'dan ayrıldın mı ?
Tlf aynı
Sana bir tane tsi almak lazım
Yorum
Yorum