Çooook sevgili hemşerim forumdaşım Çağrı kardeşim,adamsın cansın seni canı gönülden seviyorum,doğumgününü candan ve sevgi ile kutluyorum hep mutlu ol kardeşim ........iyi ki doğmuşsunnnnnn
Abilerin abisi, çok teşekkür ederim sende iyi ki varsın, Allah ayırmasın bizleri,çok çok teşekkür ederim clapclap
Doğum günün kutlu olsun Çağrı kardeşim, nice mutlu, sağlıklı, huzurlu yıllara inşallah...
Hep beraber abi inşallah, teşekkür ederim
Orjinal yazı sahibi: ulas79
Doğum günün kutlu olsun Çağrı, nice mutlu sağlıklı yaşlara.
Teşekkür ederim abi, çok sağol
Orjinal yazı sahibi: Nurettin
Çağrı nice mutlu senelere
Sağlık ve başarılar ile dolu nice senelere.
Kardeşimsin. Efendiliğinle, ağır başlı tavırlarınla aramızdaki kardeşliği pekiştiryorsun.
Doğum günün kutlu olsun .
Çağrıcım , doğum günün kutlu olsun güzel kardeşim , kendi başına çabalarınla ayakta kalmaya çalıştığın bu hayatta istikrarlı bir şekilde ilerlemeni ve çok daha yüksek mertebelere erişmeni dilerim,
tabiki bizler her daim yanındayız , iyiki doğdun , iyiki varsın..
clapclap clapclap obaa
Dostluğundan, dürüstlüğünden, adamlığından şüphe dahi duyulmayacak insan, asıl sen iyi ki varsın, Allah razı olsun çok teşekkür ederim pray
Çağrı kardeşim, doğum günün kutlu olsun.
Sevdiklerinle beraber, sağlık, sıhhat ve afiyet içinde, nice mutlu ve neşe dolu günler diler, gözlerinden öperim.
obaa obaa
Çağrıcım Doğum günün kutlu olsun, Tüm sevdiklerinle birlikte bütün hayellerini gerçekleştireceğin nice yıllar olsun. Fazla bir şey dememe gerek yok bilen biliyor zaten seni, bu çizgini bozmadan hayat yolunda ilerlemen dileğiyle..
obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa
Seni ilk tanıdığımda küçük bir çocuktun şimdi ise serpildin büyüdün aldın başını gidiyorsun
Allahım sana sevdiklerinle huzurlu mutlu sağlıklı nice yıllar nasip eylesin
Doğum günün kutlu olsun
Yazının anlam ve önemine binaen bir foto paylaşacaktım ama evde kalmış, yarına artık ihihi
Çok sağol abim, Allah bizleri ayırmasın, hep beraber nice güzel yıllara
Çağrı kardeşim, doğum günün kutlu olsun.
Sevdiklerinle beraber, sağlık, sıhhat ve afiyet içinde, nice mutlu ve neşe dolu günler diler, gözlerinden öperim.
Cemil abim çok çok teşekkür ederim, iyi ki seni tanımışız
Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
Çağrıcım Doğum günün kutlu olsun, Tüm sevdiklerinle birlikte bütün hayellerini gerçekleştireceğin nice yıllar olsun. Fazla bir şey dememe gerek yok bilen biliyor zaten seni, bu çizgini bozmadan hayat yolunda ilerlemen dileğiyle..
Allah razı olsun abi, teşekkür ederim kutlaman ve temennilerin için
Çağrı' ya bak sen hele, demekk 1 yaş daha büyümüşte o yüzden abilerine gider yapmaya başlamış
Gönlünün güzelliği yüzüne vurmuş aslan Kardeşim benim, bu cevapsız özelliğini, temiz saf duruşunu hiç bir zaman kaybetme Whatsuptaki hallerin hal değil bilesin
İyi doğmuşsun, Rabbim sevdiklerinle hayırlı sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin inşallah. Doğum günün kutlu olsun
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Yorum