Bu anlamli ve herksin bilmedigi günde rahat yasamamiz icin rahatini bozmus; canla başla vatan ve millet savunmasi icin emek vermiş yigitlerimize saygi ve şükranlarımı sunarim...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Gaziler Günü...
Collapse
X
-
Ynt: Gaziler Günü...
Başta, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm gazilerimize sevgi, saygı ve şükranlarımı sunarım.
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Ebediyete göçmüş bütün gazilerimizi ve Gazi Mustafa Kemal Atatürkü saygıyla anıyorum, benim gibi vatani görevini yaparken yaralanıp gazilik mertebesine erişen bütün kaderdaşlarımın gaziler gününü kutluyorum. Allah bir daha böyle acılar Türk milletine.insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ulas79Ebediyete göçmüş bütün gazilerimizi ve Gazi Mustafa Kemal Atatürkü saygıyla anıyorum, benim gibi vatani görevini yaparken yaralanıp gazilik mertebesine erişen bütün kaderdaşlarımın gaziler gününü kutluyorum. Allah bir daha böyle acılar Türk milletine.F30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: ulas79Ebediyete göçmüş bütün gazilerimizi ve Gazi Mustafa Kemal Atatürkü saygıyla anıyorum, benim gibi vatani görevini yaparken yaralanıp gazilik mertebesine erişen bütün kaderdaşlarımın gaziler gününü kutluyorum. Allah bir daha böyle acılar Türk milletine.insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
Yorum