Kardeşim Rabbim sağlık, sıhhat içinde sevdiklerinle, huzurlu ve mutlu hayırlı nice senelere eriştirsin inşallah. Doğum günün kutlu olsun.
Kocaman kalbinle büyük küçük herkesin sevip saydığı Kardeşim benim, iyi ki varsın...
obaa obaa obaa obaa obaa obaa
Ahmedim canım kardeşim, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim , hep beraber nice senelere inşallah..
Gönlü hoş, Kalbi temiz Mustafa kardeşim, doğum gününü en içten dileklerimle kutlar, geri kalan ömründe tüm sevdiklerinle birlikte mutlu, sağlıklı, huzurlu ve refah içerisinde geçirmeni temenni ederim. İyiki varsın iyiki tanımışız seni.
obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa
Mustafa gördün değilmi ben sana demiştim, büyük sözü dinlemek lazım..
Kamil babaaaaa, hep beraber nice senelere inşallah..
konunun açıldığını öğrenince Kamil baba tepeme binicek diye rengim attı valla, kızma abi napalım hesap edemedik bunu
Gönlü hoş, Kalbi temiz Mustafa kardeşim, doğum gününü en içten dileklerimle kutlar, geri kalan ömründe tüm sevdiklerinle birlikte mutlu, sağlıklı, huzurlu ve refah içerisinde geçirmeni temenni ederim. İyiki varsın iyiki tanımışız seni.
obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa
Mustafa gördün değilmi ben sana demiştim, büyük sözü dinlemek lazım..
Kamil babaaaaa, hep beraber nice senelere inşallah..
konunun açıldığını öğrenince Kamil baba tepeme binicek diye rengim attı valla, kızma abi napalım hesap edemedik bunu
Yorum