Volkan abicim , Rabbim yüzündeki gülücüğü ömrün boyunca hiç eksiltmesin , hep beraber nice nice yıllar daha doğum gününü kutlarız inşallah..iyiki varsın , iyiki doğdun.. sağlık mutlulukla nice senelere inşallah..
Benim guzel kardesim sirf en son ben yazayim diye bu gunu bekledim ihihi Allahim seni hep mutlu etsin dahaaa cok dogum gu leri kutlamak ve daha cook arabalara chip attirmak nasip etsin ihihiDogum gunun gecde olsa kutlu olsun enisssssteeeee haha haha bu arada mesaj sayimda 6666 olmuss
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Benim guzel kardesim sirf en son ben yazayim diye bu gunu bekledim ihihi Allahim seni hep mutlu etsin dahaaa cok dogum gu leri kutlamak ve daha cook arabalara chip attirmak nasip etsin ihihiDogum gunun gecde olsa kutlu olsun enisssssteeeee haha haha bu arada mesaj sayimda 6666 olmuss
Orjinal yazı sahibi: emrezxr
eyvallah kayınço yemedim amma yemiş gibi yapayım barii nice senelere hep beraber inşallah ...
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum