Ynt: Doğum günün kutlu olsun '' KAMİL '' abim Nice mutlu yıllara
Kamiiiil kamiiiiil az bağırtmadın beni kamiiiiil güzel günler geçirdiğim eğlendiğim aile dostum hemşerim Kamil nice mutlu yıllara hep beraber sağlıklı ve huzurlu yıllar dilerim obaa obaa obaa obaa obaa obaa
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
Orjinal yazı sahibi: insgna44
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
Murat Bey kardeşim, bütün pastaları-mumları kullanmışsınız;bize kalmamış
Kamil abim için az bile.. İstanbul da olsak bir etkinlik yapardık.. ancak bu kadarı elimizden geliyorr
Muratcım düşünmen bile yeter, Aynı yerde olmasakta gönüllerimiz bir, İnsignia aşkı bambaşka bir şey işte. İnşallah beraberce olacağımız organizasyonlarda olacak Allahın izniyle.
İnşallah abi..
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Orjinal yazı sahibi: volkan
Kamiiiil kamiiiiil az bağırtmadın beni kamiiiiil güzel günler geçirdiğim eğlendiğim aile dostum hemşerim Kamil nice mutlu yıllara hep beraber sağlıklı ve huzurlu yıllar dilerim obaa obaa obaa obaa obaa obaa
Güzel Kardeşim, Aile dostum Volkanım, Ara sıra kızdırsanda yerin başkadır bilirsin
Hep birlikte inşallah.
O bağırmalar işin başlangıcıydı, devamı gelecektir merak etme Volkannnnn Volkannnnnnnnn
Yorum