Herkese temenniler ve iyi dilekler için . canı gönülden tşk eder.ve sözlerime uzun yolda dişli bir rakip bulursam dişini çekmeye çalışmaktan başka bir gayretim olmadığını ifade eder meslek hastalığı derim
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Bi ara istanbul dönüsü bende fantezi yapmak istedim 3.0 TDI AUDI A8 peşine takildim baktim kokledi bende arkasindan 4.viteste kokledigimde yaklasiyordum gibi 230 240tan sonra basmiyo mu yavasliyor mu anlayamiyordum dogrusu onune bi cruze kirdi korktu birdaha basmadi arka koltukta bi abla vardi uyari verdi sanirim fazla uzun surmedi sonuç nolurdu acabaa
Ah ah 240 dan sonra mı
238 in gözü kör olsun
268-270 gördü araç ama bi teker polemiği olmuştu düz hesap 260 diyebiliriz
İnsigniam ile benim de var 260 görmüşlüğüm
Ama yaşalandık ve yavaş arabaya geçtik
Herkese temenniler ve iyi dilekler için . canı gönülden tşk eder.ve sözlerime uzun yolda dişli bir rakip bulursam dişini çekmeye çalışmaktan başka bir gayretim olmadığını ifade eder meslek hastalığı derim
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Sufi Hocam sizleri pistlerde görmek isteriz
sesim iyi değildir :P
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Sufi Hocam sizleri pistlerde görmek isteriz
O yol devletin pisti değilmi
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum