Bi ara istanbul dönüsü bende fantezi yapmak istedim 3.0 TDI AUDI A8 peşine takildim baktim kokledi bende arkasindan 4.viteste kokledigimde yaklasiyordum gibi 230 240tan sonra basmiyo mu yavasliyor mu anlayamiyordum dogrusu onune bi cruze kirdi korktu birdaha basmadi arka koltukta bi abla vardi uyari verdi sanirim fazla uzun surmedi sonuç nolurdu acabaa
Süfyan abi bir çırpıda okudum ...Maşşallah diyelim.. Audilere cevap ''Senin havan kadar benim rüzgarım var'' olmuşş...
Bu arada süfyan abi 3 implant yaptırmam lazım ... Daha tanışmak kısmet olmadı..
İmplantın SLA yüzeyi olan, agresif olmayan (kemik durumuna göre),Swich platform ve tanınmış bir implant olsun..
Tanışma faslı içinde İstanbul şurası( kişilerin İstanbula daha fazla işi düştüğü için, Malatya ya göre İstanbula gelme ihtimali daha fazla olduğu için ) bekleriz
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Bi ara istanbul dönüsü bende fantezi yapmak istedim 3.0 TDI AUDI A8 peşine takildim baktim kokledi bende arkasindan 4.viteste kokledigimde yaklasiyordum gibi 230 240tan sonra basmiyo mu yavasliyor mu anlayamiyordum dogrusu onune bi cruze kirdi korktu birdaha basmadi arka koltukta bi abla vardi uyari verdi sanirim fazla uzun surmedi sonuç nolurdu acabaa
Ah ah 240 dan sonra mı
238 in gözü kör olsun
268-270 gördü araç ama bi teker polemiği olmuştu düz hesap 260 diyebiliriz
2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED
Ah ah 240 dan sonra mı
238 in gözü kör olsun
İnsigniam ile benim de var 260 görmüşlüğüm
Ama yaşalandık ve yavaş arabaya geçtik
sufyan bey yazdıklarınız zevkle okumam la bırlıkte yol maceranızı adeta yasadım. yazdıklaınızdan anladıgım kadarıyla bılegıne saglam bırıne benzıyosunuz. dilerim bi gün yolda karsılasırız tabi, sızde benımle bırlıkte 450 km de bır benzıncıde duracaksanız şayet oleyy oleyy oleyy oleyy
sufyan bey yazdıklarınız zevkle okumam la bırlıkte yol maceranızı adeta yasadım. yazdıklaınızdan anladıgım kadarıyla bılegıne saglam bırıne benzıyosunuz. dilerim bi gün yolda karsılasırız tabi, sızde benımle bırlıkte 450 km de bır benzıncıde duracaksanız şayet oleyy oleyy oleyy oleyy
yok ben 780 km yaptım bu suratlerde
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
hımm anlıyorum. AZ YAKAR ÇOK KAÇAR UGRASMA CAN YAKAR MI demek istiyosunuz
Yok can filan yakma uyuşturup hallediyoruz
uyusturup halledıyosunuz. entersan. anladıgım kadarıyla dişçisiniz. küçüklüğümden beri dişçiden korkarım. ama madem sosyal agda muhabbet kurduk ugramayı düşünebilirim acıtmıyacaksanız tabi
Ah ah 240 dan sonra mı
238 in gözü kör olsun
İnsigniam ile benim de var 260 görmüşlüğüm
Ama yaşalandık ve yavaş arabaya geçtik
Abi maşallah diyelim audiciler kendilerine çok güveniyorlar bizim araçlar şöyle iyi diye tamam laf yok bir çok yani konforu marka değeri üstün ama yol tutuşta bizde flexride varsa bide ben bizden üstün olduklarını düşünmüyorum denemedim ama sizin gibi deneyenlerden görüyoruz .dayımda a4 2.0 Tdi quattro var quattra olmasaydı deneydik belki ama 4 çeker işi bozuyor biraz bide yeni kasa otomatiklerden daha deneyen olmadı mı hiç karşılaşmadılar mı acaba birileriyle
2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı) 2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof
Bende bir 1.4 kullanıcısı olarak konuya dalmak için fırsat kolluyorum. Ama ama bir yandan 1.6'cılar bir yandan CDTI'cılar. Hiç 1.4'çüleri düşünmüyorsunuz.
Bari bende bana düşeni yapayım: yapmayın! Etmeyin! Aşırı hız tehlikelidir!
4 çeker dez avantajdır
sadece virajlarda ciddi artısı vardır
Bence o aracın şansı fazla yok
Fatih abi kalkışlarda bizim 170 liği yer direk zaten ama rollde 60-160 gibi belki 1-1.5 boy anca atabilir diye düşünüyorum o da bizim araç otomatik olduğu için öyle düşünüyorum yoksa 177 lik vag grubu motorların videolarını biraz izledim Youtube'dan 120 ye kadar iyi geliyorlar sonrası o kadar iyi değil bir de bizim araçlar yeni motorlar daha pek denenmedi siz topuk yaylasına giderken hiç denediniz mi sizin 180 liklerle
2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı) 2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof
Yorum