Saat 17.30 gibi Ankara Necatibey caddesinden start verdim.. İstanbul yoluna çıktım c.c. yi 82 ye ayarladım otobana öyle devam ettim ..Daha sonrada aldığım kestane tatlısını açarak, enerjimi üst seviyeye çıkardım.. ..Bu arada 2 araç yanımdan hızlıca geçti ! tanesi A6 3.0 TDİ diğeri Sadece A6 TDİ çift egzos çıkışlı yeni versiyon:. Ben hala kestane tatlısı lpletiyordum :P bitene kadar yol verdim bu arada gişeleri geçtim kestane tatlımda bitti . Bismillah diyip bizim deli fişeğe mazotu vermeye başladım.. 180. 220 arasındakı hızlarda ilk önce 3.0 TDİ yı yakaladım hiç oralı olmadı . bende yola devam ettim birkaç dakika sonra 2.0 Tdi 177 hp olan A6 TDi yakaladım beni görmnce biraz gazladı.. o önde ben arkada biraz gidşini tahlil yaptıktan bunu geçtim.. tabi peşimden ayrılmak istemiyor . ben arayı açtım.. Baktım virajlara dar giriyor, benim gibi rahat giremiyor.. A5 daha iyi bu konuda (galiba).Ayağımı gazdan hafif çektim yaklaştı ,tam geçecek biraz asıldım tekrardan geçtim .. Daha sonrada rampaya sarmaya başladım ,densizin biri 200 le Kızılcahama rampasını tırmanırken 120 130 ile önüme atladı.. Audimde arkadan selektör yaparak geldi yavaşladı .. Öne atlayan araçtaki arkadaş sağa geçince asıldık .. yavaş yavaş ara açıldı 210 çıkıtığımzda 2.5 boy oldu aradaki mesafe yani 1.5 boy fark atmışım.. böyle oynaşa oynaşa Cankurtarana kadar geldik.. Bakayım rampa aşağıya ve virajlarda ne yapacak son testimde öyle olsun dedim.. yine bir hb focus solda selektör yaptım tam sağa geçecekken birden sola dönd sağ boş bu arada :P bende rahat durmadım.. sağından geçip sola doğru hafif korkuttum(keşke yapmasaydım o esnada dşnemedim kızmıştım, acemiydi sanırım :P) Tabni bizim audi fırsat bu fırsat dedi benide focusuda sağladı
bende yapıştım peşline viraja 225 le girmişim Audi zaten apexibni kaçırında sola doğru olan virajda kendini bir anda sağda bulunca ben de geçince arayı açıp ilerde sağa çekip 140 a kilitledim :P yolu bulunca tyd arkadaşımız .. YOLU AÇIK OLSUN HER DAİM ) tabi hepimizinde.......umarım sıkılmadınız..

Yorum