Ynt: Doğum günün kutlu olsun omfaya (22)
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Doğum günün kutlu olsun omfaya (22)
Collapse
X
-
Ynt: Doğum günün kutlu olsun omfaya (22)
16 Mayıs çok yoğun bir iş temposu içindeydim.. Yanıtlama fırsatı bulamadım fakat gün içinde yazdıklarınızı okuyunca çok mutlu oldum
İş arkadaşlarım sağ olsunlar sürpriz hazırlamışlar ikinci heyecanı da onlarla yaşadım Ailem ise anca bugün kutlaya bildiler
Orjinal yazı sahibi: FacomXSevgili Kardeşim Ömer Faruk
Allahım Her iki cihanda da sana sağlık sıhhat huzur ve hep mutluluk versin
İyiki Doğdun
Orjinal yazı sahibi: mstfklsdoğum günün kutlu olsun Ömer Faruk kardeşim , sağlık mutluluklarla nice yıllara inşallah..
obaa obaa obaa obaa
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
Orjinal yazı sahibi: RaeDoğum günün kutlu olsun Ömer Faruk nice mutlu yıllara
Orjinal yazı sahibi: OPC 5000Ömerim ıyıkı dogmussun kardesım
Orjinal yazı sahibi: HAN_____Doğum günün kutlu olsun Ömer kardeşim. Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yaşlara.
Orjinal yazı sahibi: NEŞTERDoğum günün kutlu Olsun Ömer, Nice sağlıklı, mutlu ve yıllar geçirmen dileğiyle..
Orjinal yazı sahibi: ratipNice mutlu huzurlu sağlıklı yaşlara erişmen dileğimle kardeşim....
Orjinal yazı sahibi: SeyyahÖmer Faruk kardeşim,doğum günün kutlu olsun,nice senelere..
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25ömer faruk doğum günün kutlu olsun mutlu yıllar
Orjinal yazı sahibi: insgna44Doğum günün kutlu olsun Ömer faruk .. Sevdiklerinrinle beraber mutlu huzurlu ve sağlıklı nice yaşlara...
Orjinal yazı sahibi: smg05
Orjinal yazı sahibi: tornadoMutlu yıllar...
Orjinal yazı sahibi: aRsLan
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY'Akıl yaşta değil baştadır' sözüne hak verdirten sitemizdeki canlı örneklerden biridir Faruk Kardeşim
Doğum günün kutlu olsun
Eksik olmayasın Şaman ağabey Uzaktan yapabileceğimiz tek şey saygı İnşallah ondada gaflete düşüp mahcup olmayız
Orjinal yazı sahibi: Sufy
Orjinal yazı sahibi: NurettinDoğum kutlu olsun
Nice sağlıklı senelere.
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yorum
Yorum