Duyuru
Collapse
No announcement yet.
11 Eylül 2011 İstanbul Park OPC Tanıtım fotoğraf ve videolar.
Collapse
X
-
Ynt: 11 Eylül 2011 İstanbul Park OPC Tanıtım fotoğraf ve videolar.
Valla baştan sona baktım fotolara da videolarada ne desem bilemedimki ! Es kaza adamın biri internette sörf yaparken bu foruma girecek olsa İnsignia hayranı olmadan çıkmaz herhalde. Arabanın özelliği güzelliği değil önemi olan sizlerin arabayı bahane ederek bir araya gelmeniz , arkadaşlık dostluk ortamı kurmanız. Tebrik ederim .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Halil_20Valla baştan sona baktım fotolara da videolarada ne desem bilemedimki ! Es kaza adamın biri internette sörf yaparken bu foruma girecek olsa İnsignia hayranı olmadan çıkmaz herhalde. Arabanın özelliği güzelliği değil önemi olan sizlerin arabayı bahane ederek bir araya gelmeniz , arkadaşlık dostluk ortamı kurmanız. Tebrik ederim .2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: celikler05Orjinal yazı sahibi: Halil_20Valla baştan sona baktım fotolara da videolarada ne desem bilemedimki ! Es kaza adamın biri internette sörf yaparken bu foruma girecek olsa İnsignia hayranı olmadan çıkmaz herhalde. Arabanın özelliği güzelliği değil önemi olan sizlerin arabayı bahane ederek bir araya gelmeniz , arkadaşlık dostluk ortamı kurmanız. Tebrik ederim .2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
Yorum