Ynt: 11 Eylül 2011 İstanbul Park OPC Tanıtım fotoğraf ve videolar.
bu teaser olabilir belki, yoksa 2 gün 30 saniyeye sığmaz
o kadar video çektiler, bizi otoparkta alkışlattılar felan devamı gelecektir eminim yada kendimi avutuyorum şuan ama 1 ay sürer felan demişlerdi, beklemeye devam
http://www.insigniateam.com Opel Insignia OPC Test Drive @İstanbul Park
1 yıldır otomatik vites kullanıyorum, elim sürekli ya kolçakta ya dizimde duruyor, vitese hakim olamamam normaldir heralde
ayrıca youtube'a yüklenen videoları da indirebiliyorum, herkesin yüklediği videolar buluşma arşivi konusu açıldığında fotoğraflarla birlikte paylaşılacak, videoları bilgisayarınızda saklayabileceksiniz. benim tek isteğim herkesin elindeki fotoğraf ve videoları yüklemesi ihihi
Etkinliğe Daire Arkadaşlarımla beraber katılmıştım.
Arkadaşımın çekmiş olduğu fotoları ve video çekimini sunuyorum (1 hafta gecikme ile kusura bakmayın)
Video güzelmiş FSM de beklerken çekilmiş polislerle konuşurken çekilmiş polisler bu kadar araç ne dedi bir etkinliğe katılacağız arkadaşlarımızı bekliyoruz dedim konvoy halinde gitmeyin trafik sıkışıklığı yapmayın diye uyarmışlardı
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Çok iyi yapmışsın Fatih bey, bende de fotoğraf makinası falan vardı ama işin heyecanı ve çevrenin atmosferine kapılıp, hiç bir yerde fotoğraf çekemedim. Benim arkadaşlar iyiki çekmiş....
Yorum