Ynt: Ankarada Yaşamakta Olan İnsignia Team Üyeleriyle Tanışma
Guzel zaman gecirdik.. Geleneksel hale getiricez insallah hep birlikte.. Fotolar inanilmaz olmus.. Burak eline saglik kardesim sıkılmadan bunalmadan o kotu hava sartlarına ragmen ugrastin.. burdan tekrardan tesekkurlerimi iletiyorum..
1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012) - 1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015) - 2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)
Orjinal yazı sahibi: ua731
Guzel zaman gecirdik.. Geleneksel hale getiricez insallah hep birlikte.. Fotolar inanilmaz olmus.. Burak eline saglik kardesim sıkılmadan bunalmadan o kotu hava sartlarına ragmen ugrastin.. burdan tekrardan tesekkurlerimi iletiyorum..
Ne demek kardeşim.
Birilerinin yapması gerekiyordu.
Bu sefer benden oldu.
Sohbetimiz yeter.
Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011 Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
Bunuda koymasam olmazdi .. Birde artik resim koymayida ogrendim ya hergun koyar dururum artik Serkan Abi ile bulusma saatinden bi 10 dkk onceydi bu.. Biraz erken geldik sizi bekliyordukk
1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012) - 1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015) - 2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)
Akradaşlar İstanbul ekibinin Brunch fotolarına bir bakın.
Utandım yemin ediyorum.
Bir dahakine mangalı yakarım sucukları atarım.
O kadar... Gelmeyen düşünsün.!!!
Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011 Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
Yorum