Konu başlığında'da belirtiğim üzere Ankarada yaşamakta olan üyelerimizle tanışmak, araçlar hakkında bilgi birikimlerimizi paylaşmak, adına bir araya gelinebileceği düşüncesindeyim,Bu konudaki düşüncelerinizi öğrenmek adına bu konuyu açma gereği duydum,teşekkürler...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ankarada Yaşamakta Olan İnsignia Team Üyeleriyle Tanışma
Collapse
X
-
Ynt: Ankarada Yaşamakta Olan İnsignia Team Üyeleriyle Tanışma
Mesajıma cevab verme nezaketinde bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ederim,En uygun zaman ve yeri seçme adına düşüncelerinizi yazarsanız bir noktada karar verebilmemiz kolaylaşır..Teşekkürler...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tonyhawkbızde astra team olarak katılabılırız
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 1SerdarOrjinal yazı sahibi: tonyhawkbızde astra team olarak katılabılırız
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tonyhawkOrjinal yazı sahibi: 1SerdarOrjinal yazı sahibi: tonyhawkbızde astra team olarak katılabılırızBlack mamba sport 1.3 dizel boostER performance chip eibach 3.5 yay itg performans filtre
Yorum
-
Arkadaslar bende geliyorum +1 .. benim aklima gelen en mantikli yerlerden biri incek.. hem genis genis otururuz kimseyi rahatsiz etmeden hemde arabalari genis bir alanda park edip fikir alisverislerinde bulunabiliriz.. Tabi bu dedigim kahvalti - brunch tarzi olabilicek bisiy.. Bu konuda yardim icin ne gerekiyorsa yapabilirim.. Simdiden tesekkurler1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012)
-
1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015)
-
2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)
Yorum
Yorum