Ynt: 2013 Türkiye buluşması............!!!!!!!!!!!!
Yazın en güzel yer Çeşme deniz desen deniz ,eğlence desen eğlence otobanda var dümdüz mis gibi hava daha ne
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
bana göre neresi olduğundan çok nasıl eglenebilceğiz yer daha önemli, neresi olursa olsun sonuçta gidiiiyor, ve bir çoğumuz aileleriyle gelecek onlarıda düşünmemiz lazım. Abanttaki iki günü dolu dolu geçirmiştik ve kimse geldiğine pişman olmadığı gibl gelemeyenler pişman olmuştu. Büyüklerimiz yeri ve zamanğ geldiğinde bir açışlama yaparlar
Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
bana göre neresi olduğundan çok nasıl eglenebilceğiz yer daha önemli, neresi olursa olsun sonuçta gidiiiyor, ve bir çoğumuz aileleriyle gelecek onlarıda düşünmemiz lazım. Abanttaki iki günü dolu dolu geçirmiştik ve kimse geldiğine pişman olmadığı gibl gelemeyenler pişman olmuştu. Büyüklerimiz yeri ve zamanğ geldiğinde bir açışlama yaparlar
clapclap clapclap clapclap
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
İZmir çeşme çok güzel yerler ama iki günlügune izmir bence çok uzak bir yer katilim çok fazla olmaz ankaradan 3 ,4 aile istanbuldanda en fazla 10 aile olur olmaz
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Orjinal yazı sahibi: volkan
İZmir çeşme çok güzel yerler ama iki günlügune izmir bence çok uzak bir yer katilim çok fazla olmaz ankaradan 3 ,4 aile istanbuldanda en fazla 10 aile olur olmaz
+1
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
+1
Kadire uzaklara gitmek yasak
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Bende katiliyorum. 1-2. Gun icin cok uzak bir secim İzmir. Karadeniz nasil bir fikir?
Orjinal yazı sahibi: Alp
Bende katiliyorum. 1-2. Gun icin cok uzak bir secim İzmir. Karadeniz nasil bir fikir?
Yorum