Ynt: 2013 Türkiye buluşması............!!!!!!!!!!!!
Orjinal yazı sahibi: Funkyair
Katılıyorum ve artırıyorum İzmir'den Çeşme'ye otoyol şovu artı balık da yapalım diyorum
abim benim Çeşme derseniz ben dişimi tırnağıma takar, 3-5 tane otel, gezecek yerler, restaurantlar, vs vs herşeyi ayarlarım, mayısta çeşme başkadır, haziranı tavsiye etmem
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
Katılıyorum ve artırıyorum İzmir'den Çeşme'ye otoyol şovu artı balık da yapalım diyorum
abim benim Çeşme derseniz ben dişimi tırnağıma takar, 3-5 tane otel, gezecek yerler, restaurantlar, vs vs herşeyi ayarlarım, mayısta çeşme başkadır, haziranı tavsiye etmem
Eyvallah Ömercim ona kuşkumuz yok, iyiki varsınız ailenin içinde
Alicim hasanın durumundan dolayı Fatih hocamdam özel izinliyim bu gün , ondan ötürü
Bu arada ben sen o değil, bu ailenin içinde hepimiz iyiki varız Alicim
Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
Eyvallah Ömercim ona kuşkumuz yok, iyiki varsınız ailenin içinde
abi şimart beni böyle bende çok mutluyum sizlerle aynı ortamda olduğuma
Arkadaşlar bu yaz buluşmasının yeri ve tarihi nedir bilgi verebilecek arkadaşlar aranıyor. Malum tatil planları başladı. Ona göre bir organizasyon yapmaya çalışacağım da
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
Arkadaşlar bu yaz buluşmasının yeri ve tarihi nedir bilgi verebilecek arkadaşlar aranıyor. Malum tatil planları başladı. Ona göre bir organizasyon yapmaya çalışacağım da
Katılıyorum sana Kadir,ben tatil planlarını çoktan yaptım bile.İnşaallah o tarihlere gelmez
Yorum