Süper olmuş Çağrı
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İstanbul - Haftalık Olağan Buluşmalar
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
çağrının çektiği canlı yayın da herkes erhana yetişmeye çalışıyor kadirin canlı yayın da tam ekşın dolu çünkü çağrıların yetişemediği kısımlar var..) araba hikaye bence erhana hangi arabayı verseniz farketmez yolu yarıyor adam..) Ben izlerken tırsıyorum..)
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44 View Postçağrının çektiği canlı yayın da herkes erhana yetişmeye çalışıyor kadirin canlı yayın da tam ekşın dolu çünkü çağrıların yetişemediği kısımlar var..) araba hikaye bence erhana hangi arabayı verseniz farketmez yolu yarıyor adam..) Ben izlerken tırsıyorum..)InsigniaTEAM
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Dün gece yine keyifli bir buluşma oldu topluca Emir kardeşimizi hastanede ziyaret ettik Allahım acil şifalar versin en kısa sürede aramıza katılacak.
Bizim tekrar standart eş değer araçlara dönmemiz gerekiyor araç farklılıkları yoldaki gidişi etkiliyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagri View Post
Abi birisi 2.0 dizel 218 hp, diğeri 1.6 dizel 136hp, olsun o kadar, bence Insignia'nın başarısı daha büyükhaha
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomX View PostBizim tekrar standart eş değer araçlara dönmemiz gerekiyor araç farklılıkları yoldaki gidişi etkiliyorInsigniaTEAM
Yorum
-
Gruba Flexride'lı Insignia katılmasıyla buluşmaların heyecanı tekrar arttı
BABOLİ Antepli Üstadım'da yemeklerimizi yeyip Emir'i ziyarete geçtik. Halilzade tekrardan geçmiş olsun, en kısa zamanda tekrar aramızdasın inşallah.obaa
Günün son saatlerinde de Sarıyer Telli Baba'ya geçip çaylarımızı içtik.
Katılan herkese teşekkürler, yeni üyelerimizi de aramızda görmek dileğiyle.
InsigniaTEAM
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum