Güzel bir buluşmaydı, Yusuf abi ellerine sağlık
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İstanbul - Haftalık Olağan Buluşmalar
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Guzel bir bulusmaydi gelen herkesin ayaklarina saglik
dun gece donuste yoktum ama kardom dadasoglu yoklugumu hissettirmeden yeni flexili araciyla M5 katili olmus helal kardoma coolcoolBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Evet uzun zamandır çocuklar gibi atlet don maç yapmayan üyelerimiz güzel bir spordan sonra yusuf kardeşimin enfes mangal ziyafetinden sonra hoş sohbet eşliğinde çaylarımızı içtik çerezlerimizi yedik ve sonrasında topluca yola çıktık yeni Filexili insignia nın yol tutuş performansını test edildi ve sınıfı başarı ile geçti uzun zamandır bu kadar keyifli bir perşembe buluşması yapamamıştık kurtlarımızı biraz döktük
Katılan tüm arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum.
Gönlü bizimle olupta gelemeyen dostlarda teşekkür ediyorum
Biz büyük bir aileyiz
Birlik ve beraberliğimiz daim olsun
Haftaya perşembeye görüşmek üzere
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25 View Post
Ulan erto
Ben ne yapayım abi gördüğümü söyledim sadece sende ön tarafda dostlar için gerekeni yaptın yanlış doğru hiç mühim değil. Hakan 'nın dediği gibi biz var
Bu arada haftaya 'da kebap yapakmı güzel yapıyorsun ellerine sağlık abi ...Sola Sinyal Devamlı Açık!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomX View PostEvet uzun zamandır çocuklar gibi atlet don maç yapmayan üyelerimiz güzel bir spordan sonra yusuf kardeşimin enfes mangal ziyafetinden sonra hoş sohbet eşliğinde çaylarımızı içtik çerezlerimizi yedik ve sonrasında topluca yola çıktık yeni Filexili insignia nın yol tutuş performansını test edildi ve sınıfı başarı ile geçti uzun zamandır bu kadar keyifli bir perşembe buluşması yapamamıştık kurtlarımızı biraz döktük
Katılan tüm arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum.
Gönlü bizimle olupta gelemeyen dostlarda teşekkür ediyorum
Biz büyük bir aileyiz
Birlik ve beraberliğimiz daim olsun
Haftaya perşembeye görüşmek üzere
allah seni başımızdan eksik etmesin koca yürekli alfa
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ertugrulh View Post
ihihiihihiihihi
Ben ne yapayım abi gördüğümü söyledim sadece sende ön tarafda dostlar için gerekeni yaptın yanlış doğru hiç mühim değil. Hakan 'nın dediği gibi biz var
Bu arada haftaya 'da kebap yapakmı güzel yapıyorsun ellerine sağlık abi ...
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Fotoğrafları ancak hazırladım. Yusuf abinin düzenlediği organizasyonla keyifli bir buluşmayı daha geride bıraktık. Kısa bir özet geçmek gerekirse;
Akşama doğru Riva-Selim'in Yerinde toplanmaya başladık. Kim getirdi bilmiyorum ama arkadaşlardan biri topunu getirmiş, yemekten önce genç ekip topla oynadı.
Ardından Yusuf abi yine mangalda ustalığını konuşturdu. Leziz bir et yedik. Tekrardan eline sağlık abi yusuf clapclap
Yemekten sonra çaylarımızı da içtik ve ufak ufak dağılmaya başladık. Mekandan ayrılan şanslı son ekip olarak yolda tanıdık bir G30 M5'e denk geldik
Biz arabanın sesi ve görüntüsüyle keyfini çıkarmaya çalışırken Yusuf abi Flexride'ın hakkını verdi
Virajları anlatmakla olmaz, videoyu göstermem lazım ama o da olmaz şimdi
Keyifli bir gündü, katılanların emeği geçenlerin eline koluna sağlık, gelecek buluşmalarımızda görüşmek üzere. Allah muhabbetimizi artırsın
Dipnot: Grand Sport'lu arkadaşlarımızı da buluşmalarımıza bekleriz.
* Fotoların sonunda birkaç bonus var
InsigniaTEAM
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum