Doğum günü kutlamaları ve klasik pasta olaylarından sonra çok hızlı bir şekilde güzel gazlamalar ve çay eşliğinde bir geceyi daha sonladırdık. Herkese teşekkürler...
mstfkls yukarıda erhan abinin yaptığı gibi benden önce ve logosuz foto olmasın diye telefondaki fotoları sildim, Erhktn 'inkileri nasıl olsa yüklemez diye silmemiştim ama Erhan abinin bile foto yükleyebileceği kadar kolay bir siteye geçmişiz
mstfkls yukarıda erhan abinin yaptığı gibi benden önce ve logosuz foto olmasın diye telefondaki fotoları sildim, Erhktn 'inkileri nasıl olsa yüklemez diye silmemiştim ama Erhan abinin bile foto yükleyebileceği kadar kolay bir siteye geçmişiz
Erhan duymasın çağrı..)))
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
O ne demek Tüp bebek cagriErhktn Ağabey acizmi fotograf yükleyemicek.
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Yorum