Dün Yine süper+süper bir buluşmayı geride bıraktık.
Garip'çede güzel Muhabbet eşliğinde taze taze balıklarımızı Afiyetle yedik. Sonrasında Bağcılar Gokart için düştük 3.köprü yoluna 1.6 dizel aracımın 232km/h hıza ulaşması beni şaşırttı (züğürt tesellisi) Birde Üstüne Gokart ta çağrı hariç herkese tur bindirmem efsaneydi bundan sonra her hafta Gokarta gidelim kısacası dün benim için çok güzel geçti he bide hakan ile aramızda pistte kıyasıya yarış vardı ama onuda geçtim
bu dostluk bir harika dostum Yaşasın İnsignia team dostluğu kardeşliği
Haftaya görüşmek üzere
Farklı bir Perşembe'ydi. Balık yemek üzere gittiğimiz Garipçe' nin yolunun uzun düzlükler içeren 3. köprü yolu ve ardından sert ve keskin virajlar içermesi bizim için güzel bir haz kaynağı oldu.
Balık bahane yollar şahane diyemeyeceğim, balıklarda şahaneydi. Benim gibi balıkla arası olmayan biri bile afiyetle ne var ne yok süpürdü Buarada son zamanlarda perşembeler bir hayli kalabalık oluyor, buda dostluk ve kardeşliğimiz adına gayet güzel...
Giderken ve gelirken yolda rahat durmadık tabi, Erhan'la 230a kadar kafa kafaya gidebilmek güzeldi, araçta nefes var ama limitör müsade etmiyor digital 236 ancak ibre 240ı zorluyor Yaptığımız ufak dokunuş güzel sonuçlara sebep olmuş clapclap
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Yorum