Gerçekten de sizler gibi değerli insanlarla tanışma fırsatı buldum ben de. Çok güzel ve keyifli bir buluşma oldu sıcak bir karşılamayla aranıza katılma fırsatı bulduğum herkese teşekkür ederim
Gerçekten de sizler gibi değerli insanlarla tanışma fırsatı buldum ben de. Çok güzel ve keyifli bir buluşma oldu sıcak bir karşılamayla aranıza katılma fırsatı bulduğum herkese teşekkür ederim
Orjinal yazı sahibi: ertugrulh
Güzel bir gece oldu ibrelerde sonu gördük şahsen
Bizlere kendi elleri ile çay yapan değerli arkadaşımız Mustafa 'ya da bizleri ağırladığı için ayrıca teşekkür ederiz...
Benimde unutamayacağım bir tecrübe oldu abi, C-Ellyse düzde 170, Sorento'nun rüzgar tüneline girince 190 görüyor haha
Erol abi dikkat et, arabaya her binişinde besmeleyi unutma, Allah'a emanet ol ihihi
Güzel bir geceydi,gelen herkesin ayaklarına sağlık,kalabalık ve güzel bir buluşmaydı,bize evlerinin kapılarını açan bizi ağırlayan Mustafa kardoma ayrıyetten teşekkürler.
ve ve 3.20iedin çırpınısını gördüm he bu arada bir daha ofluda karısık ızgara yasaklandı oleyy
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Gene çok güzel bir geceyi geride bıraktık. Gelen herkesin ayağına, gelemeyip kalben bizle olanların yüreğine sağlık.
Karışık ızgaranın yasaklanması kararının yanında artık Mustafa'nın çay ocağından sorumlu olması kararını da oylamaya sunuyorum haha
Şaka bir yana Mustafam eline sağlık kesene bereket clapclap
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum