Bahçeşehir'i başka haftaya bırakalım, bu hafta çarşamba perşembe cuma Gebze'de toplantı var, sırf yol hikayesi yüzünden şehir dışından gelen arkadaşların kaldığı otele yer ayırttım. Geçen hafta iş nedeniyle gelemediğim için bu hafta Gebze'den gelip gece Gebze'ye geri döneceğim, birde Bahçeşehir olursa tüy dikilir Bahçeşehir'i başka haftaya bırakalım
Fatih abi kasap sakir de ne ya, Gidelim bent'e Hunkar begendi yiyelim. saatlerce oturalim orada, sonrasina zeyrek ya da tellibaba yapalim. Bayrampasa sanayiden kurtulalim biraz.
vayy, burada benim dudugum oter durumlari.. oylama yaparsak sakiri isteyen senden baskasi cikmaz. Bir de Gokhan var. o da kemerburgaz cok yakiyor diye mi sakir diyor
vayy, burada benim dudugum oter durumlari.. oylama yaparsak sakiri isteyen senden baskasi cikmaz. Bir de Gokhan var. o da kemerburgaz cok yakiyor diye mi sakir diyor
Ağabey şakir güzeldir,kemere biraz geç kalıyor uzaklardan gelen dostlarımız o yuzden şakir iyidir
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Yorum