Neyse ben bi ara Focusa yazılım chip mip Allah ne veriyse yaptırayım 95 beygirle 180 beygir + flexiride kovalanmıyor, yada perşembelere özel araçmı kiralasam
Bu arada Yusuf'un 3 numarayı görmeye hastaneye gittiğimizde benden sonra ilk gelen 5dk sonra geldi haha haha
Özdemir hocam istanbulda olsam ya aracı çiplemiştim yada 1.6t ya geçmiştim..))
Muratcığım çok sıkıntı yok, Focus'la da çok geç kalmıyoruz. Resimlerimizin olmadığı (!) seyahatte hastaneye önce biz vardık Insignia ya gelince 1.4 bizim için iyidir, benim ilk beklentim ekonomi ayrıca buluşmalara iş çıkışı gittiğim için çok nadir insignia ile gidebiliyorum
Ben demiştim vakti zamanında..))
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Özdemir hocam istanbulda olsam ya aracı çiplemiştim yada 1.6t ya geçmiştim..))
Muratcığım çok sıkıntı yok, Focus'la da çok geç kalmıyoruz. Resimlerimizin olmadığı (!) seyahatte hastaneye önce biz vardık Insignia ya gelince 1.4 bizim için iyidir, benim ilk beklentim ekonomi ayrıca buluşmalara iş çıkışı gittiğim için çok nadir insignia ile gidebiliyorum
Ben demiştim vakti zamanında..))
Murat haklı çıktın korkarım, bu gidişle arabayı değiştiririm de hatundan korkuyorum
Yorum