Ben de olimpiyatta olacağım. 9'da maçtan çıkıp yemeğe yetişilmez. Yemek sonrası için Başakşehir taraflarını öneriyorum ihihi
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
İşlerim dolayısı ile yemege katılamadım ama olsun profiloda bowlinge yetiştik sonrasında Telli babada çay muhabbetine devam edildi keyifli ve hızlı ve bir o kadarda güzel bir gece oldu
Yaşasın Insignia Team Kardeşiliği bu kardeşliğin değerini bilelim
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
iyi akşamlar abiler. ali çelik ben bildiğiniz üzre gıda sektörünün zayıf halkalarından birisiyim allahın izniyle sizlerde isterseniz yarın sizi ben ağırlamak isterim saygılar
iyi akşamlar abiler. ali çelik ben bildiğiniz üzre gıda sektörünün zayıf halkalarından birisiyim allahın izniyle sizlerde isterseniz yarın sizi ben ağırlamak isterim saygılar
Davete icab etmek gerekir bir aksilik cikmaz ise persembe aksami bol muhabbette gorusmek uzere
clapclap clapclap
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Madem Anadolu yakası ve madem Ali, bir aksilik çıkmazsa ben de geliyorum.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum