Kadircim hayırlı olsun.Sana çok uygun bir araç buldum.25 yaş 30 yaş gurubu,İstanbul'da Bağdat Caddesini kullanan,80-100 kg arası bayların kullandığı E350 CGI COUPE .Belki bu araçla sana karşı hislerim değişebilir.Aksi halde;
BEN İSTEMEDİKÇE SEN BENİ GEÇEMEZSİN. haha haha haha haha haha haha
https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Kadircim hayırlı olsun.Sana çok uygun bir araç buldum.25 yaş 30 yaş gurubu,İstanbul'da Bağdat Caddesini kullanan,80-100 kg arası bayların kullandığı E350 CGI COUPE .Belki bu araçla sana karşı hislerim değişebilir.Aksi halde;
BEN İSTEMEDİKÇE SEN BENİ GEÇEMEZSİN. haha haha haha haha haha haha
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Yine bol hareketli keyifli bir perşembe günü daha geride kaldı ,
Müsait olan arkadaşlar Gazi Paşa Döner açılışına gitti sonrasında offluoğlunda bol muhabbet eşliğinde bahçede yemekler yendi küçük bir üyemiz vardı 1.5 yaşındaki necati ve yeni üyemiz Mehmet hocamda bize katıldı sonrasında teeli babada 525 testi yaptık maşallah güzel araç konfor ve ekonomi ön planda sonrasında tarabyada sahilde çay ve muhabbete devam edildi
iyiki varsınız arkadaşlar
Yaşasın Insignia Team Kardeşliği
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Dün akşamki buluşma harikaydı.Beklediğimden daha iyi bir ortamla karşılaştım.Başta Fatih Bey olmak üzere tüm arkadaşları selamlarım.Allah daim etsin İnşallah. obaa
Yorum