Estafirullah abi rica ederim.
Dün akşam efsane FGJ'yi sürme fırsatı verdigin için ben teşekkür ederim Ben dedim yine diyorum o arabada değişik birşey var hiho hiho
Abi bende senin bir fotografın var. Çok sanatsal bir çalışma. Yaglı boya tablosu gibi. İstiyorsan yayınlayayım
Bir de video var ama videodakilerden izin almak lazım
Geçen hafta için,duygu ve düşüncelerimi yazmayı unutmuşum
Benim için sürprizdi aslında,Servet'in doğum gününü kutluyacağız zannetmiştim ve herzamanki gibi pastayı suratına yapıştırıcaz sanmıştım
Ama benimde o gece doğum günüm olduğu için Mustafa KELEŞ ağabey,bize gitar eşliğinde bir doğum günü partisi hazırlamış oleyy oleyy
İlkden ön yargılı olarak öyle gitar vs bana göre değil dedim ama tamda benlikti ortam hiho çok güzel geçti,şarkılar, türküler derken beykozu sonlandırdık.
Go karta gittik güzelce bi gazladık,sonra gecenin geç saatlerınde evlerimize döndük,gelen herkesin ayaklarına sağlık,iyiki varsınız insigniateam clapclap clapclap clapclap clapclap
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Geçen hafta için,duygu ve düşüncelerimi yazmayı unutmuşum
Benim için sürprizdi aslında,Servet'in doğum gününü kutluyacağız zannetmiştim ve herzamanki gibi pastayı suratına yapıştırıcaz sanmıştım
Ama benimde o gece doğum günüm olduğu için Mustafa KELEŞ ağabey,bize gitar eşliğinde bir doğum günü partisi hazırlamış oleyy oleyy
İlkden ön yargılı olarak öyle gitar vs bana göre değil dedim ama tamda benlikti ortam hiho çok güzel geçti,şarkılar, türküler derken beykozu sonlandırdık.
Go karta gittik güzelce bi gazladık,sonra gecenin geç saatlerınde evlerimize döndük,gelen herkesin ayaklarına sağlık,iyiki varsınız insigniateam clapclap clapclap clapclap clapclap
https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Yorum