haha haha haha .. cagri supercips mi yaptın araca...) o nasıl bir carpışmadır yavv..)) neyse ki cabuk ayrılmışsınız.. Erhanın söyledigi söz geldi aklıma..
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
haha haha haha .. cagri supercips mi yaptın araca...) o nasıl bir carpışmadır yavv..)) neyse ki cabuk ayrılmışsınız.. Erhanın söyledigi söz geldi aklıma..
Turbo boost nos supercharger ne varsa hepsini devreye aldım
Turbo boost nos supercharger ne varsa hepsini devreye aldım
Ama video harika olmuş.. slow motion ve hızlanma super..))
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Persembeyle ilgili birseyden bahsetmeyi unuttuk;
Fatih abinin arabada; Fatih abi, Oguzhan, Hudo, ben variz;
160'lik CC'de Yunus Emre (yekka) ve Muharrem var;
Cc Fatih abinin arkasindan duzlukte dahi gelemedi
C180 ini ben başkası sanmıştım arkadan cidden hızlıydık zaten o frende balataları orada bıraktık yandılar ahahahahahha suç bende S e almadan basmıştım birde dsg patlar matlar diye hiç f1 den de ufaltmıyorum badozlama fren ile durmaya çalışıyorum Birde D konumunda gazdan her çekmede vitesi 7 ye alıyormuş ben S deki gibi devir tutar sanıyordum. Balatalar ondan da yandı. Ama oradan ben geriden o şeritte geliyordum zaten, C 180 bir anda öndeki aracı sollamak isteyince öyle bir ses şöleni çıktı. allahtan hemen geri girdi clapclap
CC ile insignia ise düşük hızlarda basılınca 150-160 a kadar kafa tutabilir sonrasında nefesi kesilmiş tilkiye döner ihihi ihihi
C180 nin peşine gidemiyordu bagcılar çıkışı c180 tatlı tatlı ara açıyordu insignia ile hiç yürümez. Lakin DSG den ötürü ara hızlanmalarda biraz kafa tutabilir diye düşünüyorum
En son olarak Erhan reyiz yolda giderken önüne bir araç kırdı ve hız kesti. O sıra benim önüm açıldı ve gaz kesmeden devam ettim. Takriben 5-10 sn sonra önümdeki aracı sollarken. KTN hepimizi solladı haha haha haha Tam trun life olduk ahahaha
Yorum