Mars Logistics'e gelir gibi sefaköy sapağından giriyorsun yan yoldan Altur istikametine doğru devam ediyorsun sonrasında opel gürses var sonrasında Bp var Bp nin içine giriyorsun ve bizi görüyorsun
Evet Dün yine muhteşem ve farklı bir perşembe yaşadık
Bol katılımcılı gecemizde canlı canlı yemek sonrası fırtınaya şahit olduk nefis tantuni sonrası biraz farklı oldu ama ilk oldu sonrasında bağcılardaki gokart pistine gittik ve o sırada fırtınadan dolayı elektrikler kesildi kapalı alanda olan gokartta loş ve karanlık yollarda yine gazladık yine çarpışmalar ve kazalar oldu sonradan aramıza katılan tolga ile gazladık kilonun verdiği avantajlara rağmen bir iki kere geçtim o da intikamını virajlarda direkt fren yapmayarak yoldan çıkartma taktiklerini uyguladı ve başarılı oldu haha haha sonuçta yine ekip olarak çok mutluyduk mutluluğumuz daim olsun.
Yaşasın insignia Team kardeşliği.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Konuda alışılagelmiş olan ve örnek aldığım incelikle başlamak istiyorum.Ulaşımımı sağlayan,hoş sohbet eden,CD hediye eden Muharrem'e çok teşekkür ederim.
Gokarttan çok keyif aldım.Bu arada,ben istemedikçe kimse beni geçemez haha haha haha haha
https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Konuda alışılagelmiş olan ve örnek aldığım incelikle başlamak istiyorum.Ulaşımımı sağlayan,hoş sohbet eden,CD hediye eden Muharrem'e çok teşekkür ederim.
Gokarttan çok keyif aldım.Bu arada,ben istemedikçe kimse beni geçemez haha haha haha haha
Anladım...
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Mars Logistics'e gelir gibi sefaköy sapağından giriyorsun yan yoldan Altur istikametine doğru devam ediyorsun sonrasında opel gürses var sonrasında Bp var Bp nin içine giriyorsun ve bizi görüyorsun
Mahmutbey-Bahçeşehir arasında benim arabamı sıkıştıran arkadaş Morpheus'tu değil mi ağabey? Yemeğe yetişemesem de yanınıza bende geleceğim.
Bu nasıl bir mesaj şeklidir uslup yanlış,kınarım,yolda içinden geçerim,üzülürsün agabey,Oktay ağabey kimseyi sıkıştırmaz,yanlışlık olmuştur,yada farklı algılar olabilir
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Mahmutbey-Bahçeşehir arasında benim arabamı sıkıştıran arkadaş Morpheus'tu değil mi ağabey? Yemeğe yetişemesem de yanınıza bende geleceğim.
Bu nasıl bir mesaj şeklidir uslup yanlış,kınarım,yolda içinden geçerim,üzülürsün agabey,Oktay ağabey kimseyi sıkıştırmaz,yanlışlık olmuştur,yada farklı algılar olabilir
Kadir,sana her şey serbest ihihi .Ben istersem geçersin haha .Oktay beyle konuştuk,hassasiyetimi dile getirdim.Nokta
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Yenilen pehlivan Güreşe Doymazmış
Dün güzel bir buluşmaya daha imza attık,Allah bizi uzun konvoylardaki kazalardan korusun,dün birbirine girmeyen kaldımı ?
Çağrı yine profesyonelliğini konuşturdu oradan zeyrek,bebek waffler ve en son feneri şahin tepesinde söndürdük,iyiki varsın insigniateam,iyiki varsınız kardolar
Yenilen pehlivan Güreşe Doymazmış
ağabey,geçiyorum kilon hafif diyorsun .Tek başına da yarışmak zevkli değil.Ne yapacağımı şaşırdım. haha haha
Yalnız şunu öğrendim.100 + kg gokart pilotu olunmaz haha haha haha .Dokununca pistten çıkıyorsunuz
Tolga dokunmak tan kastın pilotaj hatalarımdan dolayı aracı kontrol edemeyip sana vurduğum için yoldan çıktın diyorsan evet haklısın son temasın direkle yüzleşmeme sebep oldu sen inanıyormusunki o temasların olmasaydı geçebileceğine kendini kandırma bence
senin sürüş tarzını çözdüm arabayı sürer gibi sürüyorsun
Tolga dokunmak tan kastın pilotaj hatalarımdan dolayı aracı kontrol edemeyip sana vurduğum için yoldan çıktın diyorsan evet haklısın son temasın direkle yüzleşmeme sebep oldu sen inanıyormusunki o temasların olmasaydı geçebileceğine kendini kandırma bence
senin sürüş tarzını çözdüm arabayı sürer gibi sürüyorsun
Bundan sonra yarışırsak,aracıma 30 kg ağırlık bağlayacağım.Hatta hak geçmesin ağırlığı imkan olursa göbeğime bağlayacağım haha haha haha .Ağabey ralli pilotlarına bak ! Kilolu pilot var mı ?O yüzden pistlerden çekilin lütfen haha haha haha haha ihihi ihihi ihihi
Sonra sizin kazalarınızda bir farklı haha haha .Lastiklerini üstüne ve birbirinizin üstüne çıkabiliyorsunuz haha haha haha Bak onu ben başaramam haha haha haha haha
Yorum