.... sizin o geçme fantazileriniz beni pek bağlamıyo abi biliyosun , ben size kırmızıyı vereyim , siyahı vereyim , beyazı vereyim , siz kendi aranızda istediğiniz hız aralığında takılın
biliyosun ben ne yapıyosam kendime , tek başıma ihihi
Mustafa geçme fantezimiz yok sadece arkadaşça kardeşce bir mekana gitme fantezimiz var o kadar
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Mustafa senin yaşın genç araban ihtiyar ortaya karışık birşey çıkıyor
Biz haddimizi biliriz ama senin kırmızıyı 2-3 viteste geçiyorum sonrasını da merak etmiyor da değilim
sizin o geçme fantazileriniz beni pek bağlamıyo abi biliyosun , ben size kırmızıyı vereyim , siyahı vereyim , beyazı vereyim , siz kendi aranızda istediğiniz hız aralığında takılın
Siyahı alırım ben
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Mustafa Beye haksızlık etmeyelim.
2030 model mercedes ile Fatih Beyin şu anda kullandığı aracını mukayese etmek nasıl olurdu? )))
yok abi haksızlık değil ya , bizim aramızda öyle şeyler olmaz , Keten kullanıyodu zaten arabayı ben kullanamadım hiç kendi arabamı
ama vursunlar kırsınlar dağıtsınlar, Allah razı olsun bizim aramızda bi sıkıntı yok Mercedeste 3.000 motor ama gitmesi lazım baya ama akşam baya baya yoruldu garibim ,
2 saate motorun 1.500'ünü , beygirlerin %50'sini kaybetti
Biz haddimizi biliriz ama senin kırmızıyı 2-3 viteste geçiyorum sonrasını da merak etmiyor da değilim
sizin o geçme fantazileriniz beni pek bağlamıyo abi biliyosun , ben size kırmızıyı vereyim , siyahı vereyim , beyazı vereyim , siz kendi aranızda istediğiniz hız aralığında takılın
Siyahı alırım ben
siyaha Fatih abi göz koydu ama biliyosun , daha bırakmaz
Siyahı alırım ben
siyaha Fatih abi göz koydu ama biliyosun , daha bırakmaz
İyide siyah dediysem o 220 hpcik arabadan değil hani bu 450 küsür olanı varya ondan bahsetmiştim,gti kesmez artık
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Yorum