Yine Bol katılımlı Güzel Bir perşembe buluşması gerçekleştirdik.
Her zamanki gibi 19:30-20:00 arası toplanıldı keyifli sohbetler yapıldı her yeni üyelerimizin katılımı oldu bizler mutlu olduk inşallah onlarda mutlu olmuşlardır
Enfes yemeklerimizi yedikten sonra yeni üyelerimizden İsmail bey eli boş gelmemiş ve tüm ekibe Baklava ziyafeti çekti sonrasında Ali (Baboli) kardeşimizin doğum günün kutladık Erhan kardeşimiz Ali kardeşimize pasta yedirdi çok keyifli anlardı sonrasında çaylar içildi muhabbet edildi ve profiloya bowling oynamaya gittik her zamanki gibi sakin ve dikkatli sonrasında bu üzel geceyi sonlardırdık.
Katılan tüm katılımcılara ve katılmak isteyip te iç geçiren tüm takipçilerimizden Allah razı olsun.
Her zamankigibi gerçekten çok güzel bir buluşma ve buhabbet oldu ali arkadaşımızın doğum gününü tekrar Kutlarım pastayı görünce dayanamadı biraz yüzüne bulastırdı ama afiyetle yedi afiyet olsun fatih abinin dediği gibi herkez sakin bisekilde gitti ama şeytan bile arka koltukta emin olun kemer takmistir ben busakinligi daha çözemedim böyle giderse soforlugü orencem inşallah hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim budostluk ebedi kalır inşallah
Çok güzel bir buluşmayıda geride biraktik ali abinin doğum gününü tekrar kutlarım nice senelere ofluoğlundan haraket ederek profiloya sürdük ilk defa sakin bir sürüş oldu ben bi ara ters şerten girdim herkeze çok teşekkür ediyorum yaşasın insigniateam
Bu haftada eğlenceli güzel gecdi ali kardeşimin tekrar dogum gününü kutlarım. Aramıza yeni katilan ismail kardeşimin de kesesine bereket baklava şahaneydi.
Tek eksik beşiktaşımın mağlup olmasıydı bu heycanı benimle paylaşan Metin ve Ahmete teşekkürler.
Yaşasın insigniateam kardeşliği.
[Center] 1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85
çok güzel bir aksamdı herkeze tşk ederim afiyet olsun ali kardeşimizinde dogum gunu kutlu olsun tekrardan ilk kez katıldım aranıza sıcak muhabbet ilgi için tşk ederim birde bu yavas gidişinizmiydi
Bu hafta 15 dakikalık video yayınlayacaktım ancak hem telefonun hem video programının azizliğine uğradım.
Ses kalitesi ve senkron bozukluğu sebebiyle düzenleme yapamıyorum, arkadaşlarımızın da "güzel güzel" konuşmaları sebebiyle olduğu gibi yayınlayamıyorum ihihi
Sağlam olan bir tanesini yayınlayalım.
Tekrar nice yıllar dilerim Ali obaa
Yorum