Bu gun yine dolu doly bir gun gecirdik erken bulustugumuz arkadadlarla yemek oncesi bir temizlik operasyonu yaptik hamam sauna havuz vs.. sonrasinda on numara et yedik fazlasiyla doyduk yeni katilan uyelerimiz vardi
servetin yeni aracini hafiften test ettik 420 d cabrio masallah diyelim cok guzel
Bi turbo 4x4 ile tolga hocam renk katti
Sonrasin bahcesehire cay icmeye gittik her zamanki gibi caylar kahveler icildi ve ufak test surusleri yapildi sonrasin herkes evine dagildi
Yasasin Insignia team kardesligi
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
İyi ki maçtan sonra size katılırım diye niyetlenmemişim. Saat 1'di ve ben daha TEM'e bağlanamamıştım.
Katılan rengi ( ) özellikle merak ettim. Videoyu bekliyorum.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Güzel bir gece oldu erken ayrılmak zorunda kaldım ama güzeldi çocukluk arkadaşımda uzun zamandır merak ediyordu oda çok beğendi tüm insignia ailesine selamları var hersey için teşekkür ederim iyiki varsınız Rabbim bu mutlu huzurlu ortama nazar degdirmesin
Çok keyifli bir buluşma gerçekleşti
Yemek yediğimiz mekan ve etler harika idi,(Hala tokum )
Ilk defa görüştüğüm Tolga ile tanışma fırsatım oldu,ayrıca team e yeni katılan Ersoy kardeşle de hemşehri çıktık ona da tekrar hoşgeldin aramiza diyorum.
Mekandan bahcesehire kadar cagri videolar cekti,merakla bekliyoruz
Çaylar icin Erhan a teşekkürler
Yine çok güzel bir Perşembe akşamı geçirdik.
Servet kardeşimin yeni aracı hayırlı uğurlu olsun, (dün akşam binme şansı buldum) allah tekerine taş değdirmesin.
Bol kahkaha ve bol muhabbetle geçen bir gece oldu.
Kadir ve Tolga kardeşlerimiz güzel test sürüşleri yaptılar. (İkisi de gönüllerimizin birincisi)
Mustafa ve Erhan kardeşlerimin kesesine bereket.
İnsigniateam kardeşliğini çok seviyorum, iyi ki varsınız
[center] İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)
Yorum