Normalde bu saatte köprü trafiğine girmem ama yandexe göre köprüyü rahat geçiyorum. Trafik nasıl arkadaşlar, köprüye girmeye değer mi?
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yusuf'un dediği gibi bastım gittim. Yollar boş, trafik şahaneydi. İstanbul'u böyle görmek ne kadar güzel bir şeymiş
Çekirdek kadro buluşmasını da tatmış oldum. Her zamanki gibi muhabbet harikaydı. Katılan herkese teşekkürler
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Sonrasında Offlu oğlunda yemeklerimizi yedik ve profiloya bowling oynamaya gittik giderken Rıfatın 170 lik Insigniasını test ettim değişik bir motor düşük devirlerde torku yüksek bir anda hızlanıyor ama sanki bizim 180 likler daha performans olarak daha verimli 170 likte sarfiyatı azaltmak için baya gayret göstermişler teşekkürler Rıfat
Bowling yaptıktan sonra Kağıthane barbisosa geçildi dönüşte özkanın 520 D sini hafiften ateşledim teşekkürler Özkan
Barbisosta çayları,pastaları ısmarlayan kadire de teşekkürler.
İyi ki varsınız arkadaşlar
Yaşasın Insignia Team Kardeşliği
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Sonrasında Offlu oğlunda yemeklerimizi yedik ve profiloya bowling oynamaya gittik giderken Rıfatın 170 lik Insigniasını test ettim değişik bir motor düşük devirlerde torku yüksek bir anda hızlanıyor ama sanki bizim 180 likler daha performans olarak daha verimli 170 likte sarfiyatı azaltmak için baya gayret göstermişler teşekkürler Rıfat
Bowling yaptıktan sonra Kağıthane barbisosa geçildi dönüşte özkanın 520 D sini hafiften ateşledim teşekkürler Özkan
Barbisosta çayları,pastaları ısmarlayan kadire de teşekkürler.
İyi ki varsınız arkadaşlar
Yaşasın Insignia Team Kardeşliği
Kesene bereket bonkör kadirim
katılım sağlayan arkadaşlara teşekkür ederim.
Dün bizde Mustafanın golf gtı ile gazladık egzostlar süper olmuş patlama sesine bayılıyorum
Yorum