güzel bir buluşma oldu benim için farika dönerde güzel bir yemekten sonra mall of istanbulda bowling oynadık her ne kadar kötü de olsa makinalar iyi eğlençeli geçti bowling ten sonra başakşehirde sufle yedik herkeze çok teşekkür ediyorum insignia ailesi iyiki varsınız iyi geçeler mutlu son
Cok guzel bir bulusmaydi,aramizda olamayan dostlarimizda olsaydi dahada guzel olurdu
Herkese tesekkurler,cagri kardomun ustune,cok gidildi bugun ,biraz haketti ama iste kardo yuregi dayanmiyor
Makaralar,kukaralar derken zamanin nasil gectigini anlamadik,iyiki varsin team
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Evettttt ,dün herkezin dediği gibi çok güzel bir buluşma daha oldu Kadir kardeşim beni gelip evden aldı. Farikada yemekler yendikten sonra bowling yapalım dedik ama tam zulüm oldu Profilo candır makinaların hepsi bozuktu. Bowling sonrası uzun zamandır yaşamadığım heyecanı yaşadım 180-200km hızla giderken araçların arasında resmen yanlayarak gidiyorduk korktum ama çok zevkliydi. Bu heyecanı yaşattığın için teşekkürler Erhanım . Balkonda hesabı biz ödemedik büyük bir kısmını Çağrı ödemiş sonradan öğrendik ve hala kızgınım .
evden alıp adrese teslim eden kadir kardoma , uzun zamandır yaşamadığım heyecanı bana yaşatan ve bowling hesabını ödeyen Erhana,Balkonda hesabı ödeyen başta Çağrı olmak üzere tüm arkadaşlara ve yine bu ortamın oluşmasını sağlayan Fatih abime sonsuz teşekkürler.
Yaşasın İNSİGNİA TEAM dostluğu. clapclap clapclap clapclap obaa obaa obaa
Hesabin ne onemi var abi, tutari bile bilmiyorum herkes gibi ortak olduk sadece, herkesin kesesine bereket.
dun superdi, pespese anlatilan anilarla gecmisi hatirladik, daha nice mutlu anilarimiz olur insallah.
Volkan bana verilen yetkiyle seni forumun fotografcisi ilan ediyorum, her bulusmada makinayla gelirsin artik fotograflarda gorunmek ne guzel bir duyguymus yaa haha
1024 veya 2048 piksel boyutlarinda bana ulastirirsan fb sayfamizda paylasalim
Yorum